2777
2789
عنوان

چجوری از شوهراتون پول میگیرین

269 بازدید | 39 پست

واقعا نمیتونم درک کنم چرا یه مرد باید انقد پررو باشه که اگه هیچی بهش نگی حتی به روی خودشم نمیاره ک همسرش پول لازم داره

چرا انقد پرروعه این بشر

چجوری از شوهراتون پول میگیرین

ماهی حداقل۱٠ تومن داره میگیره ما هم خرجی نداریم ک بگم پولی ته پولش نمیمونه

ماهی ۲٠٠ تومن مث گداها میده بهم😐

چطوری ازش پول بگیرم؟ 

تو دوران عقد اصصصلا اینطوری نبودا ۲سالی ک اومدیم خونه خودمون هی داره بدتر میشه😑

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

حداقل ماهی یه تومن باید بریزه حسابت

دعوا کن باهاش

بگو ۲۰۰ تومن چیه 

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم..وضع منم همینه ...نداشته باشن آدم حرص نمیخوره 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

دوستانه بهش بگو ۲۰۰ کمه بیشترش کن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

به نظرم درخواست پول سخت هست 

تا حالا پول نگرفتم اگر هم نیاااز داشتم گرفتم و در اولین فرصت بهش پس دادم 

وقتی میبینید همسرتون اینجوری هست رک باشید دیگه بگید از ماه بعد انقدر پول کنار بذار 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

منم اوایل این مشکلو داشتم ولی از ی طرفیم خیلی قرض و وام دورمون بود .الان بخوام برم بیرون کارتشو میذاره و ی مقداری ب کارتم میزنه در حد چیزای کوچیک 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
نمیدونم چراتاالان ازش پول نگرفتم

حتما خودت شاغلی؟ یا خودش میریزه؟ 

بهرحال پول بوده تو دست و بالت دیگه 😢

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

کارت حقوقش دست منه خودش یه کارت دیگه داره که براش پول انتقال میدیم. 

عزیزم شما باید باهاش صحبت کنی نه با دعوا بلکه با آرامش بگی من برای خونه و خودم پول لازم دارم بهتره یه مقداری رو برای من معین کنی و ماهیانه برام بریزی

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
حداقل ماهی یه تومن باید بریزه حسابت دعوا کن باهاش بگو ۲۰۰ تومن چیه 

دقیقن منم گفتمش بایدنصف حقوقتو بریزی ب حساب من چون منم اگر خرجی کنم مال بچه و خونس اگرم خرج نکنم ک پس اندازه، گفتم لااقل یه تومن دیگه حتما باید بریزی نمیریزه. میگه امسال صد اضافه میکنم سیصد میریزم😑

به نظرم درخواست پول سخت هست  تا حالا پول نگرفتم اگر هم نیاااز داشتم گرفتم و در اولین فرصت بهش ...

مرد وظیفه شه پول دربیاره

وظیفه شه زن ش رو تامین کنه

اگه این طور باشه درخواست رابطه م از طرف مرد زشته

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا