2777
2789
عنوان

چجوری از شوهراتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 39 پست
درکت میکنم عزیزم ...من تازه هر چی درآمد داره میریزه تو حساب داداشش ک دوسال ازش کوچیکتره...خدا لعنتشو ...

منم خدا میدونه چقد پولشو میده ب باباش و ابجیش

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد گفتمش☹️ خونمو تو شیشه میکنه برا یه قرون پول دادن

پاتو بذار رو خرخرش بگو بده تا وردارم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
از بزرگترا کمک بگیر شاید بتونن کمکت کنن

ب خانواده خودم ک نمیتونم بگم. نمیخام بدونن. 

خانواده اونم ک کلن طرف پسرشونو میگیرن

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
کارت حقوق خونه باشه از شما پول تو جیبی بگیره؟؟؟؟

😑😑😑😑

از چند طرف پول ب حسابش میاد فقط یه این کارت نیس که

بعدم چیزی خاس بگیره همین کارتو برمیداره دقیقا کاری ک بابای من میکنه 

من همچین فکری ندارم  مرد و زن هر دو باید زندگی رو اداره کنن  کسی وظیفه ای انجام نمیده،بل ...

بچه نداری؟

ارزش کار خانم ها تو خونه کم نیست

اگه الان شوهر من با خیال راحت سرکاره

چون میدونه بچه مون پیش منه

بارداری نکشیدی

من الان دارم از کمر درد و لگن درد میمیرم همین که به قولی خودت بی غذا نمونده و خونه سرسامون داره 

هنر کردم

دیگه توان کار بیرون ندارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
بچه نداری؟ ارزش کار خانم ها تو خونه کم نیست اگه الان شوهر من با خیال راحت سرکاره چون میدونه بچه م ...

خیر فرزند ندارم 

انتخاب خودتون بوده 

نبوده؟!

پس هیچ منتی نمیشه گذاشت نه سر بچه نه خودتون نه همسرتون

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
منم خدا میدونه چقد پولشو میده ب باباش و ابجیش

خدا نبخشه همچین مردایی ک انقد زن و بچه هاشونو حرص میدن و اذیت میکنن

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خدا نبخشه همچین مردایی ک انقد زن و بچه هاشونو حرص میدن و اذیت میکنن

آمین