2777
2789

سلام من هفته دیگه انشالله عازمم بیام مشهدبرای زیارت که همسرم میگه لوازم بچه روهم بخریم ازهمونجا  البته بچه دوممه وتخت وکمدوکالسکه نمیخام فقط لباسو ساک لوازم وشیشه شیرو پشه بند وچیزای خورده ریزه لازم دارم بقیه چیزارودارم جایی میشناسید که قیمتش مناسب باشه ممنون میشم بهم معرفی کنید 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘

مشهدی نیستم ولی دور میدون هفده شهریور یعنی روبروی پاساژ آسمان یه پاساژ و چند تا مغازه جدا سیسمونی فروشی هست خیلی گوگولی اند،من نسبت به شهر خودمون میسنجم اونجا ارزونتره نمیدونم دیگه تو مشهد ارزون محسوب میشه یا نه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
مشهدی نیستم ولی دور میدون هفده شهریور یعنی روبروی پاساژ آسمان یه پاساژ و چند تا مغازه جدا سیسمونی فر ...

ممنون گلم 

خدایاممنون که جواب دعاهامودادی ❤حالاکه امضاموخوندی میشه یه صلوات مهمونم کنی😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردوسی کامیاب

کاربر آقا هستم  مستر مشهدی هستم  نمیدونم کاربری چندممه آمارش از دستم در رفته ولی خداوکیلی بیخبر نزنید با دلیل بترکونید . شب هستم ها صبح پا میشی  میبینید الفاتحه   حس خیلی بدی ولی دگه عادی شده کلمه این کاربری تعلیق شده است ولی خب   جمله معروفم ک میگه منم خدایی دارم با سیم کارت های فراوان