2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم حتما پسر شه؟🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 6202 بازدید | 25 پست

قبل بارداری هرروز روزی دو لیوان شوهرت عرق کاسنی بده 

سردیجات مخصوصا لبنیات قطع یا به حداکثر برسه 

گرمی جات رو زیاد مصرف کنید 

مخصوصا خرما و تخم بلدرچین

🌼🙃دائما یکسان نباشد حال دوران غم نخور 🙃🌼          👆🏻تیکر رسیدن به خواسته هامه🌊✳️             🍃برای رسیدن به ارزوم یه صلوات بفرست بیزحمت🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی تفاوت باش.بزار برات مهم نباشه. اتفاقا روی این چیزا نباید زوم کنی

مشکل اینه کلا از وقتی یادم میاد دلم میخواست بچه ی پسر داشته باشم واسه همین دختر بشه یه کم ناراحت میشم🥲 دخترم خوبه ها ولی من پسر دوس دارم

مشکل اینه کلا از وقتی یادم میاد دلم میخواست بچه ی پسر داشته باشم واسه همین دختر بشه یه کم ناراحت میش ...

دختر بشه ناراحتی داره ؟؟؟؟دعا میکنم خدا به هیچ عنوان دختری بهت نده گناه داره اسیر باورای غلط شما بشه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ژن خانوادگی خیلی تاثیر داره  تو خانواده ما همه دوتا پسر  میارن بعد یه دختر  98 درصدمو ...

من تمام خانواده ی مادرم پسر زا هستن یعنی داییام و خاله هام هیچکدوم دختر ندارن تاثیر داره آیا فقط مادرم دختر دار شده پسر نداره

مشکل اینه کلا از وقتی یادم میاد دلم میخواست بچه ی پسر داشته باشم واسه همین دختر بشه یه کم ناراحت میش ...

یکی پسر دوس داره یکی دختر... اینچیزا که تعصب حالیش نی... منم چون خواهر نداشتم و ۳ تا برادر داشتم,دختر دوس دارم

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

دختر بشه ناراحتی داره ؟؟؟؟دعا میکنم خدا به هیچ عنوان دختری بهت نده گناه داره اسیر باورای غلط شما بشه ...

نمیگم میزنم میکشمش که😂😂 میگم پسر بیشتر دوس دارم نگفتم دختر اصلا دوس ندارم که

اتفاقا من میخاستم بگم دختر پسر فرقی نداره دیدم خودتون گفتین.

بنظرم نباید در کار و حکمت خدا دخالت کرد.

بزار هر جور که خدا خودش بخاد براتون فرزند بده.

شوهر منم میگفت پسر نمیخام دختر میخام. بالخره پسردارشدم الان بدون هیچ دارو درمانی .من برام مهم نبود اون برا خودش میگف😅😅

که بخاطر این خاستش بعد تولد پسرم خیلی زجر کشیدیم.

و خواهر شوهر هم همچنان که میگف ال و بل باید پسر دار بشم انواع اقسام دکتر ها رفت .

بالاخره پسر دار شد و اونم تا شش ماهگی کلا در بیمارستان ها وقتش سپری شد انواع اقسام مریضی ها رو داشت.

تا اینکه با یه عمل تو ۶ ماهگی بلا از سرش دور شد.

خودش خیلی گریه میکرد و میگفت چون از خدا بزور خاستم پسر بشه این بلاهارو  سر پسرم اورد که من تنبیه بشم‌.

ببخشید طولانی شد.

انشالله طبیعی پسردارمیشین

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

ببین برای پسر دار شدن باید رزیم مخصوص بگیری. من خودم پیش دکتر امیرساماینی رفتم رزیم رو رعایت کردم و بچه ام پسر شد و کلا یه دوره میذاره اموزش بارداری و پسر یا دختر دادر شدن و نحوه مراقبت و شیردهی و باید و نبایدهای این دوران و .... خیلی خوب بود. کلی هم سرکلاس شوخی و خنده بود. واسه روحیتم خوبه. البته در کنارش تا میتونی غذاهای گرم هم استفاده کن.

شماره اش 09196903537