خب من خیلی دلم میخواد بچه دار شم ولی فعلا شوهرم میگه صبر کنیم، دلم میخواد بچه هام پسر شن حالا اولی هم پسر شه خوبه یعنی کلا پسر بیشتر از دختر دوس دارم میدونم الان یه سریاتون میگین فرقی نداره دختر باشه یا پسر ولی خب من پسر دوس دارم نمیدونم چیزی هست بخورم یا کاری هست انجام بدم که بچم100 درصد پسر بشه یا نه تا قبل از بارداری و حین بارداری
اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بيطاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو ميتواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمدهام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايستهي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
گریمجات زیاد بخور و دقیقا روز تخمک گذاریت اقدام کن.
مشکل اینه من چون مزاجم خیلی گرم بود رفتم دکتر از این طب سنتیا گفت سردیجات بخور منم از همون موقع زیاد سردی وترشی میخورم ممکنه یعنی تاثیر گذاشته باشه یا بزاره؟