2777
2789
عنوان

سنگ صفرا😪

4686 بازدید | 51 پست

سلام دوستان سنگ صفرا دارم امشب خیلی درد دارم میشه ی راهکار بدید ارومتربشم تاصبح بشع😭😢

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

جراحی کن خودتو خلاص کن دیگ هربار غذا سنگین بخوری اوضاع همینه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

صفحه۶ رو بخون ب نظرم در موردش تو 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8113475&slug=فقط-موافقان-طب-سنتی-تشریف-بیارین&postId=226519142

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جراحی کن خودتو خلاص کن دیگ هربار غذا سنگین بخوری اوضاع همینه

دکتر گفت دوماه فرصت میدم دارو مصرف کن شاید خوب شدی....الان ۳ماهه دارومصرف میکنم مشکلی نداشتم تصلا دردنداشتم امشب درد شدید اومده سراغم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
دکتر گفت دوماه فرصت میدم دارو مصرف کن شاید خوب شدی....الان ۳ماهه دارومصرف میکنم مشکلی نداشتم تصلا در ...

اگه خوب نشی گفت چیکارمیکنم؟ کیسه صفراتو درمیارم؟

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست

تو نت بزن

دکتر خیراندیش -سنگ کیسه صفرا

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
اگه خوب نشی گفت چیکارمیکنم؟ کیسه صفراتو درمیارم؟

اره گفت باید دربیاری....بعد گفت اگ درد اومد سراغت همراه با تبولرز و زردی چشم میری سریع بیمارستان بستری میشی باانتی بیوتیک اروم میکنن تا ورمش بخوابه بعد دوهفته عمل میکنن

تو نت بزن  دکتر خیراندیش -سنگ کیسه صفرا

مرسی عزیزم

بابامم داشت.شش ماه تلاش کرد خوب نشد.دو سه روز پیش صفراشو برداشت

عه...خیلی عملش اذیت شد؟؟

دارو چی داده بهت دکتر؟ آخه میگن دارو ندارم که آب سیب بخور دردتو کم میکنه

سری قبل ی کپسول داد اسمش یادم نیس....الانم باز ی نووع دارو دیگ داد...فقط ی داروعه کپسول هست گفت روزی یکی...حضور ذهن ندارم برا اسمش...ولی تو نت ک سرچش کرده بودم گفته بود این دارو سنگارو دفع میکنه یاحل میکنه

منم مامانم داشت 

هی دارو خورد نرفت عمل کنه 

آخر شد غده 

عفونت کرد

به زور راه میرفت 

سه روز آنتی بیوتیک زدن بهش تا تونستن عملش کنن 

فقط برو عمل کن 

تا خلاص شی

چون زمینه سنگ ساختن داری اگه دفعم بشه با طب سنتی باز به مرور ساخته میشه سنگا اگه حرکت کنن خطرناکه مجرا روده کوچیکو میبندن 

اینو دکتری که مامانمو عمل کرد گفت ۳۰ سال سابقه عمل صفرا داره 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏
سری قبل ی کپسول داد اسمش یادم نیس....الانم باز ی نووع دارو دیگ داد...فقط ی داروعه کپسول هست گفت روزی ...

والا من رفتم دکتر گفتن دارو نداره و اصلا سنگ صفرا قابل دفع یا حل شدن نیست

حتی برادرای خودم پزشکن و میگن مجاری صفرا اصلا راهی ندارن که بره دفع بشه واس همین تعجب کردم و اسم دارو رو پرسیدم

ولی خودم شدید درد داشتم تو نت خوندم آب سیب ارومش می‌کنه و خوردم و دردش آروم شد شکر خدا

منم مامانم داشت  هی دارو خورد نرفت عمل کنه  آخر شد غده  عفونت کرد به زور راه میرف ...

الهی😪 الان بهتره مامانت؟؟...اره دکتر به منم گفت اگ باز برن دوباره سنگ میاد چون صفرات سنگ سازه ولی چون سنت پایینه نمیخام زود ببرمت زیرجراحی.گفت شاید معجزه شد و سنگا رفتن و دیگ هم برنگشتن...گفت دوماه فرصت میدم ببینم چی میشه فعلا عجله نکن