2777
2789

سلام تورو خدا کی میدونه اونجا چطوره؟کارگر معمولیش چقدر حقوق میگیره؟!هواش خیلی داغونه؟

از کجا میتونم اطلاعات به دست بیارم واقعا این جا دیگه پول درنمیاد

از یه جایی به بعد اگر نری خری  

هواش که افتتاح گرم و آلوده اس

شباشم‌روشنه

شهر روشن میگن بهش

اما نمیدونموحقوقش

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگر ساده الان زیر ۸ تومن که دیگه نیست

هواش تابستونا خیلی شرجیه ولی پاییز و زمستان خوبه 

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

خیلی گرم و شرجی واقعا سخته زندگی کردن در عسلویه 

حقوقش عالیه بستگی دارع چ سمتی داشته باشی و کجا کار کنی فکر کنم بالای ۷حقدق باشه

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

ینی چی شباش روشنه؟

اونقدر کارخونه و نیروگاه هست که روشنه شبها

مثل روز 

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤