2777
2789
عنوان

بعضیا واقعا از فرهنگ و شعور بویی نبردن.

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 28 پست
ایییییییییییی من بودم در میرفتم از اونجا. اونجا اصن جای زندگی نیست وقتی آدم حتی نمیتونه نفس بکشه. اه ...

همین قصد رو داریم والا. هیچکدوم درست بشو نیستن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا دل خواستن هیچی. گرچه حتی ظهرای ماه رمضون میزدن. دود و بوش خفه مون کرده. تمام لباسایی که پهن میکنیم بو میگیرن

ما با اینکه کباب خوريم و زیاد درست میکنیم ولی تاحالا تو بالکن کباب نزدیم، میگیم بوش میپیچه همسایه ها ...

حالا دل خواستن هیچی. گرچه حتی ظهرای ماه رمضون میزدن. دود و بوش خفه مون کرده. تمام لباسایی که پهن میکنیم بو میگیرن

وای به حال همسایتون.از خدا نمی‌ترسم آخه.ناراحتی ندار ک خیلی راحت برو جلو درشون محترمانه به خانومه بگو بچم حساسیت دار سرفه می‌کنه بوی دود و سیگار تبدیلش می‌کنه به اسم .لازم بود تو آسانسور یا تو گروه ساختمون تذکر بزار.هربار دود اومد برو جلو درشون اگر بی اندازه انجام میدن

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
وای به حال همسایمون.از خدا نمی‌ترسم آخه.ناراحتی ندار ک خیلی راحت برو جلو پرسون محترمانه به خانومه بگ ...

واقعا هم همینه هم خودم هم بچم آلرژی داریم بیچاره بچه داخل بینیش زخم شده اینقدر قطره ریختم تا نفس بکشه. خودمم اینقدر دارو خوردم پوشیدم دیگه. دیشب نا ۴ صبح کل خونه رو بو تریاک برداشته بود. نمیکنن پنجره رو به خیابونو باز کنن بو و دود بره. در رو به راهرو رو باز میکنن

یکاریهم یمیتونید بکنید به مدیر ساختمون بگید کلید پشت بوم و بگیرن برن اونجا جوجه بزنن .بعدشم خب در بالکن و ببند بازم بوش میاد؟

اگر بی حجابی تمدن است                                                       پس حیوانها در اوج تمدن هستند                                  چرا که از همه عریانترند                                                    (شهید مطهری)                                         
چه بيشورن پاييني ماهم خيلي جوجه درست ميكنن من با اينكه خيلي ازينجور غذا ها ميخورم ولي بوش مياد خيلي ...

من هوس نمیکنم ولی بو و دودش واقعا اذیتم میکنه. خونه و لباسای تو بالکن هم بو میگیرن

یکاریهم یمیتونید بکنید به مدیر ساختمون بگید کلید پشت بوم و بگیرن برم اونجا جوجه بزنن .بعدشم خب در با ...

آخه اگه یه روز در هفته یا روز تعطیل بود آره. آدم بخیل نیست ولی روزی دو بارررر پس ما کی درو باز کنیم خونه هوا بگیره نفس بکشیم یا لباسای پهن شده تو بالکن رو چیکار کنیم