2777
2789

اسیر شدیم به خدا. همسایه بغلیمون ۲۴ ساعت در خونه اش بازه به راهرو بو و دود قلیون و سیگار و تریاکش خفه مون کرده. همسایه پایینیمون روزی دو وعده تو بالکن کباب میزنن دود و بوش همه زندگی مارو برمی‌داره. لباسامون و حوله ها تو بالکن همه بو میگیرن. اصلا به فکر دیگران نیستن.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه بی فرهنگن

به خدا بالکن رو با ویلای شخصی اشتباه گرفتن. جرات نداریم درو باز کنیم خونه هوا بگیره. به تداوم روزی دو وعده کباب میزنن. نمیدونم حال ندارن غذای دیگه درست کنن

تذکر دادین تالا؟

به همسایه بغلی خیلی قبل گفتیم عین خیالش نیست. همسایه پایینی هم امشب شوهرم اومد باز دید خونه رو دود و بوی کباب برداشته رفت گفت

چه شرایط سختی...اگه میتونید خونه رو عوض کنید.

بابا یکسال و نیم دنبال خونه بودیم ۹ ماهه تازه اینجا اومدیم. سخته خونه عوض کردن

به خدا بالکن رو با ویلای شخصی اشتباه گرفتن. جرات نداریم درو باز کنیم خونه هوا بگیره. به تداوم روزی د ...

ما با اینکه کباب خوريم و زیاد درست میکنیم ولی تاحالا تو بالکن کباب نزدیم، میگیم بوش میپیچه همسایه ها دلشون میخواد و باعث آزار بقیه میشه 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
به خدا بالکن رو با ویلای شخصی اشتباه گرفتن. جرات نداریم درو باز کنیم خونه هوا بگیره. به تداوم روزی د ...

مام از دست همسایه بالایی میکشیم فقط دعا کن خونش درست شه بره از اینجا 

متولد ۱۳۶۹ هستم 
حالا به دور از اینا چ خبره هر روز دو وعده کباب نقرص میگیره ادم

جوجه میزنن. نمیدونم والا چه جوری میخورن یه دور شوهره میزنه. یه دور پسره. نمیدونم غذای دیگه یعنی نمیخورن.دیگه حالت تهوع میگرم بوی کباب میاد