2777
2789
عنوان

ارتباط با جاری

1626 بازدید | 42 پست

دوستان من تازه عقد کردم،  من ذاتن خیلیی خونگرمم  و خیلیی زود با همه میجوشم

دوست ندارم با جاری هامم اینطوری باشم،  بجز جاری، کلا دوست دارم از همین الان که اول بسم الله هست از خودم یه شخصیت محکم و قوی نشون بدم 

لطفا راهنماییم کنید🥺🙁

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فامیل شوهر همیشه دوری دوستی  خیلی صمیمی نشین که اشتباه ترین کاره

چطوری دوری و دوستی؟

مثلا هرچند وقت یکبار برم پیششون

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
نمیتونی عزیزم  چون کلا مدلت اینه🤣😅 شاید فقط بتونی یکم کنترلش کنی

😃😁😁😁😁

دوست ندارم باهام احساس صمیمت کنن

چیکار کنم کلا 

چطوری رفتار کنم

خاهرانه بگید

خب باشی چی میشه جاری هم ادمه مثل تو دیگه چرا الکی با خانواده شوهر بد میشید 

ن اینکه بخام خشک باشم ، دوست دارم با احترام بمونم پیششون

نمیخام واقعا دم دستی باشم براشون 

شما وقتی میرید پیششون چقد کار میکنید دوستان؟

چطوری دوری و دوستی؟ مثلا هرچند وقت یکبار برم پیششون

دوری دوستی کلی چیز در ش نهفته ست 

راز هاتو نگو 

پیششون غیبت نکن 

خیلی خودمونی نشو 

از احوال و مسائل خانواده ات چیزی نگو 

میری خونه مادر شوهر زیاد نمونین موندن زیاد راه شوخی و تکه رو باز میکنه 

هفته ای یکبار با دعوت تازه اینم زیاده به نظر من 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..