2777
2789
شادمهر ک عشقه😍

من که والا فقط شادمهر داره گوشیم 

با محسن یگانه

خواننده دیگه اصلا. و ابدا گوش نمیدم

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نکه یسال مداوم بگوشی ینی اون یسال فقط همون اهنگ تو گوشیت باشه هروفت بخای اهنگ بگوشی فقط همون یدو ...

خب منظورم همون بود دگ 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من که والا فقط شادمهر داره گوشیم  با محسن یگانه خواننده دیگه اصلا. و ابدا گوش نمیدم

اره این دوتا خوبن.اهنگای محسن یگانه رو من بیشتر دوس دارم.خیلی قشنگ میخونه وخصوصا اجراهاب زندش عالیه

تموم زندگیم خدا

اره این دوتا خوبن.اهنگای محسن یگانه رو من بیشتر دوس دارم.خیلی قشنگ میخونه وخصوصا اجراهاب زندش عالیه

من بهت قول میدمشو خیلی دوس دارم

یمدت قفلی بودم روش😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...
من عاشق شادمهر و حمید عسگری ام😍

وای حمید عسگری 

ده سال قبل همش گوش میدادم 

وقتی ۱۲سالم بود 

الان همه اهنگ هاشو برداشتم 

به یاد گذشته ها گوش میدم 

وای ارهههه 

تو ایران بعد شادمهر اونه 

بقیه چرتن

خیلی ضعیفه اجراشون

من بهت قول میدمشو خیلی دوس دارم یمدت قفلی بودم روش😅

کلا صداش پخته تر شده و به مهارتش اضافه تر شده از اول خوب بود الان بهترو بهتر شده.خیلی قشنگ میخونه خدایی.اجراهاش همه عالیه.تو ایران بین خواننده ها نفر اوله

تموم زندگیم خدا

حمید عسگری عالیه منم از قدیما دوسش دارم😍

کما 

وقت رفتن 

نفرین 

گذشته 

اگه تو به نمیرسم 

ستاره