2777
2789

راستش شوهرم همیشه دعوا راه می اندازه بیخود و بیجهت و کلی فش و بدو بیراه بهم میگه و من سکوت میکنم بعدش پیش خانوادش جریان رو تعریف میکنه و یه عالمه دروغ سرهم میکنه که منو مقصر جلوه بده جلوی همه بهم بی احترامی میکنه مامانش هم که هر چی از دهنش درمیاد بهم میگه من بیچاره هیچ تقصیری ندارم اما یه عالمه حرف میشنوم اخرش هم مقصر منم و شوهرم با فرمایشات مادرشون روزگارمو سیاه میکنه و ازمم میخوان قهر نکنم شوهرمم هم پر رو پرو چند روزه جاشو توی هال می اندازه میخوابه شما جای من بودین چیکار میکردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ از این به بعد در اتاق رو قفل کن شروع کرد داد و بیداد نه جواب بده نه عکسالعمل برو تو اتاقت در و قفل کن اصلا توی خونه به روی خودت نیار که اونی وجود داره مادر شوهرتم فحش دادنی اصلا نشنو خودتو بزن به اون راه آدم حسابشون نکنی ادم میشن

موضوع ریشه ای تر از این حرفاس. کاری کردی که خوشش نمیاد؟ حرفاش از کجا شروع میشه؟

موضوع اینکه مادرش ازمن بدش میاد و به اصرار شوهرم اومده بود خواستگاری از همون اول هم خونمو کرد توی شیشه و مدام تویگوش پسرش میخوند شوهرم هم بچه ننه دهن بین