بچه ها عاشق شدم اونم چه عاشقی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا پسره خیلی مغروره بیش از حد به هیشکی پا نمیده دانشجویی مکانیک دانشگاه شریف هس پولدارم هستن خیلی مغروره چیکار کنم هیچ رل ملی هم نداره ت کلاس TTC دیدم چیکار کنم اصن اه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅 خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇خدا جونم بابت تک تکنعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی ازت سپاسگزاری میکنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایمخدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست وسرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش میکنم❤💔