2777
2789
عنوان

پیچیدن بندناف دور گردن جنین،ناراحتم بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 42 پست
نگران نباش بچت ترم هستش زود زایمان کنی بهتره پسر منم چهاردور بندناف دورش بود نمیدونستم موقع سز دکتر ...

جدی میگید؟خدا براتون حفظش کنه

دلم یکم اروم شد

میترسم یهو تکون شدید بخوره و یکاری دست خودشو من بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی؟؟ نگفتن گره داره اخه میگن پیچیدگی ام خطرناکه هرلحظه ممکنه بچه خفه بشه یا خونرسانی ضعیف بشه

🙄🙄🙄 هرکی گفته سوادشو نداشته نه عزیزم اصلا این جوری نیست

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
واسه بچه من خواستم بند نافش ذخیره کنم اینقدر گره خورده بود سیاه سیاه شده بود  خدا خواست بچه ام ...

منم دو‌روز دیگه برا بندناف و‌قرارداد وقت دارم

خداروشکر ک سالم تو بغلتونه

انشالا خدا براتون حفظش کنه

اندازه های بچتون طبیعی بود دور شکم و...؟

جدی؟خدا براتون حفظش کنه برا من دو دور چرخیده

الان اگه به دنیا هم بیاد تو بغلته. دستگاهی نمی شه استراحت کن حواست به حرکتش باشه اگه خونریزی داشتی یا حرکتش کم شد سریع برو سونو یا بیمارستان. حتی اگه نصفه شب بود

سلام عزیزم

بندناف دور گردن تا زمانی که نوارقلبی سالم هست مشکلی به وجود نمیاره و شل هست وجنین حالش خوبه.

از طرفی جنین توی ۳۴هفته بلوغش کامل میشه و جنین کامل هست از همه لحاظ حتی ریه هاش و زایمان بعداز ۳۴ هفته هیچ اشکالی نداره.با استرس فقط بیشتر بچه رو دچار زجر میکنید چون حتی اگر الان هم به دنیا بیاد هیچ مشکلی نداره.

فقط این مواقع تنها عیبی که هست اینکه زایمان طبیعی کمی سخت میشه وباید ماما حواسش جمع باشه سزارین هم که باشه کلا مشکل ساز نیست.پس نگران نباشید.

فریبا رحیمی کارشناس مامایی ،زنان،زایمان،اختلالات جنسی،بارداری،سکس تراپی ،تعیین جنسیت جنین و تفسیر پاپ اسمیر و غربالگری های زنانه و مراقبت های قبل و حین وبعد از بارداری و...

مشاوره و ویزیت بصورت آنلاین و۲۴ساعته در اپلیکیشن مشورپ و پیج

fariba.rahimi.midwife@

سلام عزیزم بندناف دور گردن تا زمانی که نوارقلبی سالم هست مشکلی به وجود نمیاره و شل هست وجنین حالش خ ...

مررررسیییی از وقتی ک گذاشتید

دیروز تاحالا همش تو گوگل دارم پرسه میزنم

دلمم اروم شد

ممنون🙏🙏🙏🙏🌻🌻🌻🌻🌻🌻امیدوارم منم بچمو سالم بغل کنم🤲🏻🤲🏻🤲🏻