2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژی ک نه اما هر چیزی ک عکسش یا فیلمش را میبینم و بهش فکر میکنم در کمال ناباوری بهش رسیدم حتی اونهایی ک واقعا غیر ممکن بوده برام

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من 4سال پیش یه نفر رو دیدم که از تیپش خوشم آمد داعم میگفتم کاش باهاش دوست بشم 

به  صورت معجزه زا باهاش دوست شدم 

باز یه بچه دختر دیدم خیلی ناز و خوشکل بود همش باخودم میگفتم خوشبحال پدر و مادرش و...... 

خودم باردار شدم درست خصوصیات و تیپ همون بچه 

خیلی خوشحالم از داشتنش

من اعتقاد دارم به هرچی فکر کنی جذب میشه که بارها و بارها تجربه کردم

آره هی گفتم بلاخره خونه میخرم.بلاخره میخرم.هی روی کاغذ نوشتم.....و در کمال ناباوری چند ماه بعد من خو ...

در کمال ناباوری شغلتون چی بوده؟ پس انداز داشتید؟ ارث رسید؟ 

خود به خود که نمیشه.