2777
2789
عنوان

به نظرتون زنگ بزنم تهدیدش کنم؟

258 بازدید | 12 پست

من میرفتم واسه لیزر صورتم بعد 8 ماه پیش اپراتور صورت منو زد سوزوند، چونم تاول زد و دکتر اونجا بهم قول داد درمانش میکنه و همش بهم گفت صبر کن صبر کن. تنها کاری که برام کرد 5 سی سی پماد توی یه سرنگ داد گفت تا یک هفته بزن، بعد جاش موند. گفت 6 ماه دیگه محو میشه. 5 ماه شد و تغییر نکرد من رفتم پیش یه دکتر دیگه و اون بهم گفت احتمالا بمونه. من تصميم گرفتم شکایت کنم اما ایشون و یکی دیگه از همکاراش مانع شدن، و بازم گفت من قول میدم درمانش کنم، میفرستمت پیش همکار متخصصم بدون هیچ هزینه ای درمان کنه. اگه نشد برو شکایت کن ،من فقط میخوام تو هر کاری که دوست داری انجام بدی و.... 

بعد یه پماد تاکریل نوشتن گفتن اینو بزن تا دو ماه ببین تغییر میکنه یا نه اگه نکرد اقدامات درمانی دیگه ای باید انجام بشه، بعدم یه عکس از صورت من گرفت گفت برو من کمتر از دو ماه دیگه با همکارام تو نظام پزشکی جلسه دارم بهت پیام میدم بیای بررسی کنیم ببینیم تغییر میکنه یا نه. 

بعد الان تقریبا سه ما گذشته خبری نیست. 

به نظرتون امشب زنگ بزنم مطبش بگم یا پیگیری میکنی یا میام اونجا مغلطه میکنم آبروتو میبرم. (دکترش به ظاهر خیلی خوب و مهربونه ولی کاملا دنبال وقت خریدنه و سرگرمم میکنه) چون من اگه تا یک سال بعد از این اتفاق شکایت کنم علاوه بر پرداخت خسارت ریده میشه تو پروندش اگه بیشتر از یکسال بشه دیگه فقط خسارت بهم تعلق میگیره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدید بکن ولی از نظر قانونی قصور پزشکی تا ۶ ماه قابل ارجاع هست یعنی ۷ ماه بگذره نمی تونی بگی لیزر اون‌مرکز عامل تاول بود 

اون هم‌میدونسته و زمان‌خریده  

خب اول برو مطبش ببین رفع میشه همین یه ذره سفید یا نه  اگه قابل رفع شدن نیست شکایت کن حداقل خسا ...

انقدر کثافته 

باز با زبون بازی میگه برو خودش خوب میشه 

من اونروز میگم جاشو تو آیینه میبینم روحیم خراب میشه میگه خب جوری تو آیینه نگاه کن که زیر چونت معلوم نشه و میخنده. 

الان زنگ میزنم میگم حیف اون صندلی پزشکی که تو بی وجدان اشغال کردی. 

آخه متخصص هم نیست پزشک عمومیه ولی کارای پوستی انجام میده احمق.