من میرفتم واسه لیزر صورتم بعد 8 ماه پیش اپراتور صورت منو زد سوزوند، چونم تاول زد و دکتر اونجا بهم قول داد درمانش میکنه و همش بهم گفت صبر کن صبر کن. تنها کاری که برام کرد 5 سی سی پماد توی یه سرنگ داد گفت تا یک هفته بزن، بعد جاش موند. گفت 6 ماه دیگه محو میشه. 5 ماه شد و تغییر نکرد من رفتم پیش یه دکتر دیگه و اون بهم گفت احتمالا بمونه. من تصميم گرفتم شکایت کنم اما ایشون و یکی دیگه از همکاراش مانع شدن، و بازم گفت من قول میدم درمانش کنم، میفرستمت پیش همکار متخصصم بدون هیچ هزینه ای درمان کنه. اگه نشد برو شکایت کن ،من فقط میخوام تو هر کاری که دوست داری انجام بدی و....
بعد یه پماد تاکریل نوشتن گفتن اینو بزن تا دو ماه ببین تغییر میکنه یا نه اگه نکرد اقدامات درمانی دیگه ای باید انجام بشه، بعدم یه عکس از صورت من گرفت گفت برو من کمتر از دو ماه دیگه با همکارام تو نظام پزشکی جلسه دارم بهت پیام میدم بیای بررسی کنیم ببینیم تغییر میکنه یا نه.
بعد الان تقریبا سه ما گذشته خبری نیست.
به نظرتون امشب زنگ بزنم مطبش بگم یا پیگیری میکنی یا میام اونجا مغلطه میکنم آبروتو میبرم. (دکترش به ظاهر خیلی خوب و مهربونه ولی کاملا دنبال وقت خریدنه و سرگرمم میکنه) چون من اگه تا یک سال بعد از این اتفاق شکایت کنم علاوه بر پرداخت خسارت ریده میشه تو پروندش اگه بیشتر از یکسال بشه دیگه فقط خسارت بهم تعلق میگیره.