2777
2789
چرا خوزستان فقط قطع میکنن نتا رو ک صبح وصل کردن  همه از روز قبل استوری پست و بازدید داشتن فقط خ ...

هوف

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود
چرا خوزستان فقط قطع میکنن نتا رو ک صبح وصل کردن  همه از روز قبل استوری پست و بازدید داشتن فقط خ ...

بخدا اینقدر عصبی ام .چه کاریه اهواز شاید ۱۰ روزه همین بساطه.من ابادان هستم۴روزه گرفتارم

دنیام دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اینقدر عصبی ام .چه کاریه اهواز شاید ۱۰ روزه همین بساطه.من ابادان هستن ۴روزه گرفتارم

آره ماهم شوشتر هستیم ۴،۵ روزه همینطوره.

داداشم امتحان داشت مودم خراب بود طفلک در بدر کافی نتا بود برا ی امتحان کلی پول داد تا تو کافی نت نشست سر کلاس و امتحانشو داد 

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟
خب چرا وصل کردن روانی شدیم همه رو ببندن راحت مثل کشور ک ر ه

چون شهر شما غیرتی داره که شهر من نداره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

[QUOTE=237391869]آره ماهم شوشتر هستیم ۴،۵ روزه همینطوره. داداشم امتحان داشت مودم خراب بود طفلک در بدر کافی نتا بود ب ...[/QUOکلا با مودم هم بالا نمیاد؟ یا فقط داده تلفن قطعه

دنیام دخترم
چون شهر شما غیرتی داره که شهر من نداره

اینا میترسن منابع این قسمت از نقشه رو از دست بدن کلا میبندن همه چیزو .منظورمو فهمیدی واضحتر بگم قطعم میکنن

دنیام دخترم
اینا میترسن منابع این قسمت از نقشه رو از دست بدن کلا میبندن همه چیزو .منظورمو فهمیدی واضحتر بگم قطعم ...

فهمیدم ولی فقط این نیس کلا شهرهای معترضو نتشونو قطع کردن

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
[QUOTE=237391869]آره ماهم شوشتر هستیم ۴،۵ روزه همینطوره. داداشم امتحان داشت مودم خراب بود طفلک در بد ...

با مودم میاد داده ها قطعن.

خواهرم اهوازه با مودم وصله براشون

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟

ففط مال خوزستانم قطع 😏😏

یک عدد۸۲عنتر😁بعضی وقتا حالم خوبه بعضی وقتا بد غمگینم به اندازع تمام عمرم ولی میخندم چون زندگی هیچی نیست🥲🤍 خدایا غمگینم صدامو میشنوی غمگینم   عجب دریای سحر امیزیه غمای عالم عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم      هرکی ی بیو میزاره دیگران بهم بد کردن اما هیچکس گوهایی ک خودش خورده رو یادش نمیاد😏