2777
2789

وقتی  دامادش چیزی نداشته باشه براشون خونه و ماشین بخره . هزینه پوشاک و خوراکشونو و سفر و تفریح بده .بد نیست ؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی بده افتضاح

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂

الان یه پیجی تو اینستا دادم دختره بلاگره . با یا پسر بیکار ازدواج کرده تازه سربازی اومده . پدرش براشون خونه و ماشین خرید .کل جهیزیه رو اون داد .  کل مراسم هارو پدرش گرفت خیلی هم مراسم بزرگی گرفته دوشب پشت سرهم تالار جشن گرفته . هزینه ماه عسلشونم براشون بلیط و هتل ایناگرفته 

کار خیلی اشتباهی 

پدر خودم همین کارا رو کرده خونه ماشین برنج سالانه خرج مسافرت سالانه و....خرج تحصیل من در زمان متاهلی،ماهیانه پول تو جیبی به من

دیگه نمیشه شوهرم رو جمع کنم،شوهرم وضع خودش خوبه اما اگر بابام یه بار انجام نده قهر می‌کنه توهین می‌کنه و...کلا داماد پرتوقع میشه،

اگر پدر داشته باشه و داماد قدر بدونه هیچ اشکالی نداره که کمک کنه بهشون 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫

بعد پسره این وسط چیکاره هست 

مفت خوره ؟ 

اگر ببینه داماد جنم داره و می‌تونه از این کمکا برای ساختن یه زندگی بهتر برای دخترش استفاده کنه و دوتا رو چهارتا بکنه خوبه در حدی کمک کنه البته اگر پدر زن داره 

ولی نه اینکه هزینه تفریح و مسافرت و خوردم خوراک همه چیز رو بده 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

برادر من هم تازه عروسی کرده خرجشو پدر زنش میده (پدر خودم هم بهش میده ولی بیشتر پدر زنش میده)

اگر داماد شرایطش نداره مثلا دانشجو باشه بنظرم مشکلی نیست

ولی اگر واقعا تنبله باید ساعت ۹ شب بزارینش دم در 😑