2777
2789
عنوان

اولویت هاتون تو انتخاب مدرسه ؟؟؟

136 بازدید | 6 پست

به چه چیزهایی دقت کنم و چه سوالاتی از کادر مدرسه بپرسم 

دخترم میره پیش دبستانی میخوام کل پایه ابتدایی یه مدرسه خوب انتخاب کنم همونجا بمونه جا به جا نشه هیچ کسی هم که بچه مدرسه ای داشته باشه اطرافم ندارم کلا تنهام تو این شهر

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بحث تربیتی، پرورشی و آموزشی...از فعالیت هاشون توی این زمینه ها بپرسید

آموزشی رو اگه با معلم بتونید مستقیم صحبت کنید عالی تره و خیالتون راحت تر میشه

پرورشی هم از مدیر و معاون ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث تربیتی، پرورشی و آموزشی...از فعالیت هاشون توی این زمینه ها بپرسید آموزشی رو اگه با معلم بتونید ...

میشه یه کم جزی تر بگید که مثلا چی بپرسم ممنونم 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

از همسایه ها بپرسید.

من پارسال از همه دوستای مهد و پیش و مربیشون و همسایه ها پرسیدم.

چقدر خوشحالم که تا ۶ سال راحتم از این قضیه.

ان‌شاءالله یه جای خوب پیدا میکنی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
میشه یه کم جزی تر بگید که مثلا چی بپرسم ممنونم 

مثلا برای بحث اعتقادی، مناسبت ها چه کارایی انجام میشه؟ اردو کجا میبرید؟ 

البته همه رو توی یک جلسه نپرسید من باشم مشکوک میشم نکنه بازرسن😅

در مورد ساعت مدرسه بپرسید

ساعت تفریح...میتونم محیط مدرسه رو ببینم؟

ساعت ورزش چجوریه؟...کلاس فوق برنامه خارج از کلاس درسی چی دارن؟

برای آموزشی بپرسید میتونم نمونه آموزش مجازی معلمتون رو ببینم؟...میتونم معلم رو ببینم؟

معلم رو دیدید بگید چون نگران اموزشش هستم اولین بچمه میفرستم مدرسه میخوام بدونم چجوریه؟ باید باهاشون کار بشه؟ یا مدرسه کفایت میکنه