دلم شکسته تا قبل اینکه اینقدر پز خونه زندگیشو بده همش میگفتم مبارکش باشه و 5 سال بعد ازدواجشون خونه خریدن و تلاش کردن... ولی از وقتی یکسره میشینه کنارم پز میده حالم بد میشه 😢خونه خریده تو دریاچه چیتگر 3 میلیارد بعد همش میگه ما بالاشهریم و فلان قبلا چادری بود الان با مانتو میاد اینقدر هم قیافه میگیره و فکر میکنه خیلی باکلاس شده 😢اینقدر دلم شکسته 3 ساله عروسی کردم و مستاجرم خسته شدم دلم خونه میخاد الانم از بی پولی داریم میریم خونه مادرشوهرم زندگی کنیم 😢💔شماهم جاریه پولدار دارید؟ 😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینقدر بدم میاد از ادمایی که هی پز میدن مخصوصا قیمتشو هم عمدا میگن و از اون بدتر محله بالا میشینن کلن قید پوشش قبلشونو میزنن😑
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡