2777
2789
عنوان

جاریم خونه خریده اینقدر پزززز میده

| مشاهده متن کامل بحث + 10418 بازدید | 153 پست
والا یکی از فامیل نزدیک من تو چیتگر میشینه تو بهترین برج رو ب دریاچه ب من هم خیلیییی پز میده ولی وقت ...

اینایی ک پز میدن اصولا کمبودی دارن

من الان خواهر شوهرم پز میده 

الان بهتره قبلا انقد بدبخت بود پز هویج بستنی میداد ب من 

بعد من حامله 

اوایل کرونا میترسیدیم از بیرون بخریم 

منم استراحت مطلق

خانواده ای هم ندارم کمک کنن

شوهرمم کاش میرسید غذا بپزه بشوره بره سرکار

ی اوضاعی داشتم با این

فقط چون من بچم پسر بود 

هرچی بهش میگم من دختر دوست دارم

میگه اره دختر خوبه ولی عقده هاش خالی میکنه هزار جور نشون میده ک عاشق پسره بیاره ولی خدا بهش نداد

الانم سه جا کار میکنن درامدشون خوبه پارتی داشتن بردشون سرکار 

اهی پز حقوق میده و..... 

یعنی خسته میشم بخدا

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
اینایی ک پز میدن اصولا کمبودی دارن من الان خواهر شوهرم پز میده  الان بهتره قبلا انقد بدبخت بو ...

اصلا بهش توجه نکن اونا تو حسرت ی چیزی هستن ک اینجوری میان پز میدن . اخه جالب اینجاس برای من میاد پز دروغ میده مثلا اگ واقعی باشه میگم اشکالی نداره میتونم باهاش کنار بیام ولی میاد پز ی خونه تو آمریکارو میده ک میدووونم ن پولشو داره ن حتی از مرز اونور تر رفته .کل خانوادشو هم جمع کنن پول خونه تو آمریکا ندارن بعد بیاد ب منی ک از همه چیزش خبر دارم پز میده. اخرسر نتونسم تجمل کنم ی روز باهاش دعوا کردم گفتم بس کن دیگ چقدر دروغ میگی ب شعور من توهین میکنی همش . بعد اون همه دعوا دوباره آشتی کرد بازم دروغ گف و پز داد. اخرسر گفتم ولشکن دست خودش نیس مریضه منم الان اون هرچی میگ تایید میکنم و میخندم 

هم آرامش دارم هم میخندم بهش توام فقط بهش بخند همین اصلا حرص نخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عده پولدار میشن پز میدن دیگه

یه بنده خدایی تو فامیل ما یه خورده وضعش بهتر شده میگه قرمه سبزی هم شد غذا😑پیتزا چیه🤮

کلا دیگه حرف نمیزنه نمیخنده با بقیه 

اینجوریه😤😎

من ملکه‌ی ایرانم👸ثروتمند ،پرافتخار،تمامی چشمها بدنبال من😎😍
دقیقا منم بخدا اینکارومیکردم که یه وقت حسودی نکنن باوحوداینکه اون سه تادختردوتا پسرم داره ولی چون پس ...

در جواب این آهنگ هر کی دختر داره جاش وسط بهشته البته کلی آهنگ پسرونه هست   خدایا در قرن بیست و یک و این حرفهاااااااااااااااااااااااااااااااااا.... شما خوب کردی و عاقلانه و به دور از کینه برخورد کردی

آدم های خوب، بد نشدن ...فقط از خوب بودن کناره گرفتند