2777
2789
عنوان

جاریم خونه خریده اینقدر پزززز میده

| مشاهده متن کامل بحث + 10418 بازدید | 153 پست

درستش اینه که وقتی شما شرایطتت طوریه که باید بری خونه مادرهمسرت جلوشماهیچ حرفی از خریدخونه نزنه که مبادا برداشت بد داشته باشین ولی بخاطرحال خودتم که شده یا حست رو بذار کناروبیخیال باش یا بحث رو عوض کن وطوری برخورد کن که دیگه ازش حرفی نزنه ببین کدوم رو میتونی انجام بدی.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خونه سی تومنی هم داره 

بله شهرک یاس شهرک شهید باقری و... متری سی هست ولی دریاچه نه چون همه برجا نوسازن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله شهرک یاس شهرک شهید باقری و... متری سی هست ولی دریاچه نه چون همه برجا نوسازن

هست عزیزم

دوستم دنبال خونه میگرده و باهم رفتیم بنگاه دقیقا کنار دریاچه بود 

گفت متری سی تومنم داره هفتاد تومنم داره 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اونور سمت کرج مگه نمیشه؟؟ 

نه منظورم بالای همت شهرک نمونه و سیمان تهران و... اینا هستش اونا قدیمی ترن و با سه تومن میشه خرید

هست عزیزم دوستم دنبال خونه میگرده و باهم رفتیم بنگاه دقیقا کنار دریاچه بود  گفت متری سی تومنم ...

جالبه نمیدونستم چون ما هم چند ماه پیش قصد خرید داشتیم ولی پیدا نکردیم توی برج ها فقط تو آپارتمان های هوانیروز و شهرک یاس بود

با این اوضاع گرونی حق داره پز میده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
جالبه نمیدونستم چون ما هم چند ماه پیش قصد خرید داشتیم ولی پیدا نکردیم توی برج ها فقط تو آپارتمان های ...

اره بود

من حدود دو هفته پیش رفتم 

تازه دوستم تو دیوار دیده بود میگفت ۲۸ تومنم هست 

دوستمم خیلی دنبال خونه میگرده ولی پیدا نمیکنه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

همه اینایی رو که گفتی خدا میتونه تو ثانیه ای ازش بگیره به این فکر کن پس غصه پز دادنش رو نخور. از این دنیا می‌خواهیم بریم چیزی میتونیم با خودمون ببریم؟!! خدای شما و جاریت یکی هست دیر یا زود شما هم از لطف خدا به زندگی مناسب خواهی رسید شاید همون زندگی شما الان آرزوی خیلی ها باشه

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

اصلا مطمئنی 3 میلیارد

کنار دریاچه چیتگر سند نداره

کاش به عقاید هم احترام میذاشتیم!زن ها علیه زن ها نباشید!طرز تفکر من به خودم مربوطه،لزوم به توضیح حرفام نمیبینم،لطفاا بی احترامی نکنید. تیکر تولدمه!
از چیتگر به بابای من زنین و اپارتمان و... دادن . فروخت . میلیارد هم‌نبود که . آیا سند خریدشو دیدی ...

عزیزم الان برو قیمت بگیر.. تازه این احتمالا اون اخرای چیتگر باشه این قیمت.. وگرنه نزدیک دریاچه شیش الی هفت میلیارده

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹