دلم شکسته تا قبل اینکه اینقدر پز خونه زندگیشو بده همش میگفتم مبارکش باشه و 5 سال بعد ازدواجشون خونه خریدن و تلاش کردن... ولی از وقتی یکسره میشینه کنارم پز میده حالم بد میشه 😢خونه خریده تو دریاچه چیتگر 3 میلیارد بعد همش میگه ما بالاشهریم و فلان قبلا چادری بود الان با مانتو میاد اینقدر هم قیافه میگیره و فکر میکنه خیلی باکلاس شده 😢اینقدر دلم شکسته 3 ساله عروسی کردم و مستاجرم خسته شدم دلم خونه میخاد الانم از بی پولی داریم میریم خونه مادرشوهرم زندگی کنیم 😢💔شماهم جاریه پولدار دارید؟ 😢
درستش اینه که وقتی شما شرایطتت طوریه که باید بری خونه مادرهمسرت جلوشماهیچ حرفی از خریدخونه نزنه که مبادا برداشت بد داشته باشین ولی بخاطرحال خودتم که شده یا حست رو بذار کناروبیخیال باش یا بحث رو عوض کن وطوری برخورد کن که دیگه ازش حرفی نزنه ببین کدوم رو میتونی انجام بدی.
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
همه اینایی رو که گفتی خدا میتونه تو ثانیه ای ازش بگیره به این فکر کن پس غصه پز دادنش رو نخور. از این دنیا میخواهیم بریم چیزی میتونیم با خودمون ببریم؟!! خدای شما و جاریت یکی هست دیر یا زود شما هم از لطف خدا به زندگی مناسب خواهی رسید شاید همون زندگی شما الان آرزوی خیلی ها باشه
آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید