2777
2789
عنوان

دوس پسرم

120 بازدید | 9 پست

اقا من یه مشکل واسم پیش اومده . من دو سال پیش همکلاسیم بهم پیشنهاد داد و منم او موقع تازه با هزار بدبختی  از یه رابطه خیلی جدی  زده بودم بیرون و کلی خوشحال بودم چون طرف خیلی گیر بود .بعد بهش گفتم نه و اینا چون نمیخاستم دوباره بدبختی بکشم و از شرایطم خیلی راضی بودم . تا هی بم گف حداقل در حد جزوه و پیام بت پیام بدمو اینا و این شد که یکسال باهم چت میکردیم تا کم کم حس تو منم بوجود اومد. بعد یسال قبول کردم که باهم باشیم . الان ۷ ماهه که باهمیم . ادمی که به زور اومد تو زندگیم بهم میگه من خیلی دوست دارمو فلان اما واسه ازدواج نه . حتی بم میگه تو زیادی وابسته شدی و اینا . تا اینکه چن هفته پیش بم گف از فامیل واسم دختر انتخاب کردن تا درسم تموم شه و سربازی و اینا دو سال طول میکشه .و نمیتونم ازت دوری کنم ولی از وابسته شدنت هم میترسم .. بیا بمون ولی وابسته نشیم ... حتی سر ای قضیه سه بارم کات کردیم .. ولی باز پیام میده به یه طریقی و میگه نمیتونم ... باید چکار کنممم😭حس میکنم خیلی احمقم موندم پای کسی که میدونم مال من نیس و نمیخاد که باهام زندگی داشته باشه.. 

آره خواهرم خوب فهمیدی خیلی احمقی 🙂پسرا لیاقت دخترارو ندارن به هم بزن مغرور باشی همه دنبالتن و اگه احساسی بر خورد کنی ازت زده میشن بکن این دندون لقو به زندگیت ادامه بده و پیش برو به سوی موفقیت هایی که در انتظارتن

به زمان بندی خدا ایمان داشته باش🌍🤍(میشه برام  حتی شده یه صلوات بفرستی و از ته دلت بخوای خدا حاجتم بده؟!❤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این رابطه ای که تهش چیزی نیست رو چرا ادامه میدی چرا انقدر خودتو عذاب میدی میخوای وابسته تر شی؟بعد که اون ازدواج کردم افسردگی میگیری بنظر من تمومش کن تا بعدا بیشتر عذاب نکشی باهاش حرف بزن تمومش کنین که اونم تورو فراموش کنه،فکر کن انقدر وابسته بشین بازم نتونین ارتباطتونو قطع کنین این درسته؟ فکرکن ازدواج کردی تو راضیی فکر همسرت پیش کس دیگه ای باشه؟؟؟

خودتو با کارای مختلف و کلاس سرگرم کن رو خودت تمرکز کن آدما میان و میرن حق داری ناراحت بشی گریه کنی ولی زود به خودت بیا