2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه سوالات زرد البته کتابم خوندم ولی فقط ۲۰تا آزمون هست به هر کس یدونه میفتاد دقیقا همونا بدون تغی ...

دیگ با سوالا و جواباش میخاسه غلط داشته باشی و قبول نشی!!!!!!!!

فراموشی کیمیاست

بگو شهری چه کردی بار اول قبول شدی منم خیلی میخوام ☹️

از ۱۵ سالگی شروع کردم... تمرین دیگه اوایل با برادرم میرفتم بعدها که تقریبا یاد گرفته بودم از تنهایی رانندگی کردن میترسیدم که یک روز دل زدم به دریا و تنها رفتم تو دل جاده داشتم سکته میکردم ولی می ارزید چون دقیقا از همون روز راننده شدم

طرز رفتارت براشون مهمه یعنی زیاد احترام بزارم و اینا خیلی خوبم ولی میترسم ی گند اخلاق بیاد گند بزنم ...

ببین من همه چیزم عالی بود فقط موقع پارک کردن هول میشدم اون روز یه سر هنگ جلاد اومده بود همه رو انداخت من که نشستم حرکت نمیکردم گفت چیه؟ گفتم ببخشین من یه کم ترسیدم گفت از چی؟ گفتم از شما .بعدش فهمیدم چه گند زدم اومدم درستش کنم که گفت نترس دختر جون اسم ما بد در رفته...ولی قبول شدم گفت چون خیلی خوب ماشین رو کنترل میکنی خوشم اومد...

ببین من همه چیزم عالی بود فقط موقع پارک کردن هول میشدم اون روز یه سر هنگ جلاد اومده بود همه رو انداخ ...

امروز خیلی بداخلاق و بی اعصاب بودن 

اینجوری بخواد تو ماشین باهام حرف بزنه میزنم زیر گریه

امروز خیلی بداخلاق و بی اعصاب بودن اینجوری بخواد تو ماشین باهام حرف بزنه میزنم زیر گریه

باید نشون بدی ماشین برات یه وسیله است که کاملا تحت کنترل خودته ! ماشین دل دل کنه خاموش کنی ترمز تیز بگیری خوششون نمیاد خواهر...