2777
2789
عنوان

بچه ها کادوی تولد...

201 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

همکلاسی های پسرم میخوان برای معلمشون تولد بگیرن

میخوام کارت هدیه بگیرم براش ببره

بنظرتون چقدر بگیرم کافیه🤔

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به توانت داره گل....از دویست به بالا

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
همین چند روز پیش روز معلم بود... مگه اون موقع کادو ندادن؟ باز برای تولد کادو میدن؟

متاسفانه عده زیادی شرکت نکردن برای روز معلم

چون مدرسه اجبار نکرده بود و گفتن هرکی دلش میخواد....

اینم حرکتیه که مامانا زدن معلمه درجریان نیس

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
متاسفانه عده زیادی شرکت نکردن برای روز معلم چون مدرسه اجبار نکرده بود و گفتن هرکی دلش میخواد.... ا ...

برای روز معلم شرکت نکردن، بعد میخوان تولد بگیرن؟! 

میتونید پول بذارید روی هم یه کارت هدیه با مبلغ بیشتر بگیرید. بسته به اینکه چند نفر هستید، و تواناییتون چقدره یه مبلغی معین کنید، همه اون اندازه بدن. اینطوری بیشتر به چشم میاد.

دیگه تولدارم جشن میگیرن ؟ زمان ما حتی نمیفهمیدیم معلممون مجرد متاهله بچه داره یا نداره  همیشه در هاله ای از ابهام بود اطلاعات شخصی معلما   

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
متاسفانه عده زیادی شرکت نکردن برای روز معلم چون مدرسه اجبار نکرده بود و گفتن هرکی دلش میخواد.... ا ...

من تجربه خودمو میگم امیدوارم به دردت بخوره 

من چهارساله توی کلاس دخترم نماینده والدینم . تجربه به من ثابت کرده یه عده اصلا توی این باغا نیستن و حتی یه جورایی معلمو لایق هیچ کادو و تقدیر و تشکری نمیدونن . از نظر مدرسه که گفتی هم مدرسه هیچ وقت اجبار نمیکنه برای هدیه این یه کاری هست که دلی و خودجوش انجام میشه . پس اگر از این مدلا هستن که واسه روز معلم کاری نکردن واسه تولد که دیگه صد در صد کاری نمیکنن بازم همونایی که روز معلم کادو دادن دوباره باید هزینه کنن  . اگر اجبارشون کنید هم قطعا یه ماجرایی درست میشه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دیگه تولدارم جشن میگیرن ؟ زمان ما حتی نمیفهمیدیم معلممون مجرد متاهله بچه داره یا نداره  همیشه د ...

کشفش چه کیفی میداد 🤩🤩😁😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کشفش چه کیفی میداد 🤩🤩😁😁

اره 😄باید با حدس و گمان یه اطلاعاتی رو مثل پازل کنار هم جمع میکردیم تا به یه نتیجه کلی برسیم تازه اونم معلوم نبود چه قدرش درست باشه 😆

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
   اره بابا ما هم میگرفتیم  چقد خوش می گذشت  فک کن معلممون مرد بود کیکو بزنی ...

نه بابا برای ما ازین خبرا نبود من آخه خیلی قدیمی ام 😄

ما سالگرد ازدواجشونو هم کشف میکردیم    

شما دیگه زرنگ بودین والا من چند وقت پیش یکی از معلمامو تو خیابون دیدم تازه متوجه شدم ۴ تا بچه داره ما اون وقتا فکر میکردیم ازدواج نکرده اصلا ...😆

بشقاب دیوارکوب دلبر و جذاب😻💥

برای تمام مناسبتها🎁🎊

نصف قیمت بازار🙀🏃

به پستام سر بزن👈💜

فقط ۵۰ تومن😍

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙