2777
2789

فقط دعوا نکن باهاش بخاطر درس بزار بفهمه درس رو برای خودش میخونه نه برای تو که یه وقت اگر بحثی چیزی کردین از درس نخوندن به عنوان اذیت کردنت استفاده نکنه که دودش در نهایت تو چشم خودش میره... لذت یادگیری رو براش با توجه به سن اش با کتاب های و مستند ها و فیلم های علمی چند برابر کن...آزمایش های ساده رو بزار تو خونه انجام بده ایشالا که موفق باشه

هر چه در جستن آنی، آنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس نداری خودش مسیر زندگیشو انتخاب کنه ینی؟

اون بچس ما علاقه داشتیم به درس شرایط مالی هم داشتیم اما نشد چون تو جو متشنج بزرگ شدیم 

الان که میبینم چه موقعیت هایی از دست دادیم 

در کنار درس های مدرسه کلاس زبان و یک کلاس موسیقی هم ثبت نامش کن

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕
هزینه این کلاسا رو دارم ولی مسیر رفت و امدش خیلی دوره طوری که حدودا باید سیصد اینا پول بدم برا همین ...

من دخترم رو کانون زبان ثبت نام کردم کلاسهاش تا الان همه انلاین بوده

دست من تو دست خداست 💖💖💖  همه چیز دست من و خداست  💖💖💖                             خدایا شکرت 💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

سلام مامان آينده نگر 🌺

اميدوارم دخترت همونجور كه دوست داري بزرگ بشه خيلي خوبه كه به فكر آينده بچه تي فقط مراقب باش از درس زده نشده كنار تحصيلات آكادميك حتما زبان ،موسيقي ،ورزش و مهارتهاي ديگه ش رو هم پرورش بده .من و برادرم هر دو دكتري داريم و دليل موفقيت تحصيليمون رو تو اين ميبينم كه زماني كه كسي آنچناني به فكر آموزش زبان به بچه ش نبود مادرم مارو كلاس زبان ميفرستاد (من و برادرم روي هم يك قرن و خورده اي سن داريم 😁)منظورم اينه سنمون بالاس

کانون زبان ایران 

ثبتت نام ترم جدیدش فکر کنم از یک  ماه دیگه شروع بشه

سلام مامان آينده نگر 🌺 اميدوارم دخترت همونجور كه دوست داري بزرگ بشه خيلي خوبه كه به فكر آينده بچه ...

من خودم زبانم متوسطه 

ولی الان نمیتونم‌ کلاس زبان بفرستمش هزینه کلاسو‌ رو میتپنم بدم ولی هزینه اژانس که هر دفعه باید بالای سیصد هزار تومن تومن بدم نه 

مگر اینکه مجازی باشه 

ولی با برنامه کودکایی که براشون گذاشتم یکمی جلو افتادن