فقط دعوا نکن باهاش بخاطر درس بزار بفهمه درس رو برای خودش میخونه نه برای تو که یه وقت اگر بحثی چیزی کردین از درس نخوندن به عنوان اذیت کردنت استفاده نکنه که دودش در نهایت تو چشم خودش میره... لذت یادگیری رو براش با توجه به سن اش با کتاب های و مستند ها و فیلم های علمی چند برابر کن...آزمایش های ساده رو بزار تو خونه انجام بده ایشالا که موفق باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اميدوارم دخترت همونجور كه دوست داري بزرگ بشه خيلي خوبه كه به فكر آينده بچه تي فقط مراقب باش از درس زده نشده كنار تحصيلات آكادميك حتما زبان ،موسيقي ،ورزش و مهارتهاي ديگه ش رو هم پرورش بده .من و برادرم هر دو دكتري داريم و دليل موفقيت تحصيليمون رو تو اين ميبينم كه زماني كه كسي آنچناني به فكر آموزش زبان به بچه ش نبود مادرم مارو كلاس زبان ميفرستاد (من و برادرم روي هم يك قرن و خورده اي سن داريم 😁)منظورم اينه سنمون بالاس