2777
2789
عنوان

چه تونری استفاده میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 84 پست
چقدر خریدی؟ 

۷۰ فکر کنم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن امشب اینو خریدم ..فروشنده ک خیلی تعریف کرد ..نمیدونم خوبه یا ن

به من که میسازه عالیه 

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
شما کمک خواستی دوستان هم واقعا راهنمایی های خوبی کردن .  اما این حرف که همش دنبال مادر شوهر و ...

اره خدا خیرشون بده لطف کردن و جواب دادن 

ببخشید عزیزم متوجه منظورت نشدم یعنی چی؟منظور بنده این بود همش دنبال تامیک های مادرشوهرم فلان شد جاریم بیسار شد نباشید .چون چندین بار تاپیک زدم سوال داشتم هیچکس جواب نداده ولی تاپیک هایی ک در مورد مادرشوهر و جاری هست پربازدید میشه

اره خدا خیرشون بده لطف کردن و جواب دادن  ببخشید عزیزم متوجه منظورت نشدم یعنی چی؟منظور بنده این ...

منظور منم اینه کاربرا به خودشون مربوط میشه دنبال چه تامیکی باشن یا نباشن . 

اتفاقا اگر بدونن جواب میدن مثل الان .

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از آنکه ما بذر بودیم.🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که میتونیم حرف بزنیم  . 
این سایته ک من ازش خریدم همینو میداد ۴۹

خوبه عزیزم

مبارکت باشه خریدات💜