2777
2789
عنوان

عمل پی ارکی چشم حالا چنده؟؟

118 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها عمل پی ارکی چشم حالا چنده قیمتش؟؟

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

فک میکنم ۶ باشه

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم ۶ ۷ ماه پیش انجام دادن ۱۲ تومن

چه خبره من اصفهان پرسیدم یک ماه قبل گفت ۴میلیون  هفتصد  ولی حالا نمیدونم چنده؟

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
همسرم ۶ ۷ ماه پیش انجام دادن ۱۲ تومن

چه خبره من اصفهان پرسیدم یک ماه قبل گفت ۴میلیون  هفتصد  ولی حالا نمیدونم چنده شده قرار فردا عمل کنیم

واقعان ؟؟ 

فک میکنم ولی بازم مطمئن نیستم چون اطلاعات دقیقی ندارم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
چه خبره من اصفهان پرسیدم یک ماه قبل گفت ۴میلیون  هفتصد  ولی حالا نمیدونم چنده شده قرار فرد ...

به سلامتی مبارک باشه خیلی عالیه همسرم پیش دکتر سیاتیری عمل کردن شماره چشماشون خیلی بالا بود هر کدوم ۶ بود ولی کلا این دکتر خیلی دستمزد زیادی میگیره پدرمم آب مروارید و آب سیاه داشت چشمشون عمل کردن ۱۰۴ میلیون شد ماه پیش

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
به سلامتی مبارک باشه خیلی عالیه همسرم پیش دکتر سیاتیری عمل کردن شماره چشماشون خیلی بالا بود هر کدوم ...

خیلی زیاد گرفته مرسی عزیزم 😍