واقعا نمیفهمین کار نیست واس مرداش نیست تازه تو جامعه ای که خیلی کارا واس مرد بد نمیدونن ولی واس خانوما..... من دنبال کارهستم فقط فروشنده کی هست که اونم میگن ماه ۱تا۲تومن خوب میصرفه با یه بچه برم معلومه نه پس لطفاً نمک به زخم نپاشین منم آرزومه مستقل بشم درس خوندم زحمت کشید اما کار نیست باور کنید همیشه ازتنبلی نیست که ما بیکاریم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یاد بگیر صندل و کیفای مکرومه درس کنی فروششون خیلی خوبه اگ قیمتو مناسب بگیری
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
استقلال خیلیرخوبع کلا هر زنی باید تو زندگی اینقد جمع کنع ک دستش جلو کسی دراز تباش البتع این ...
باشه ولی کاش شما حداقل جمله گفتاریتون رو درست تایپ می کردی بیب!
🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻 شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹