2777
2789
عنوان

بی محلی کردن درسته؟

94 بازدید | 8 پست

سلام عشقا یه سوال من و یه آقایی یه مدت داشتیم با هم آشنا میشدیم و بنا به مسائل اعتقادی در عرض 2 هفته بهم خورد رابطمون خیلی دوستانه هم اون موضوع را گفتم و چون اوکی نبود با شرایطم رفتارش مغرورانه و یکم خشن بود بعد الان بعلت کار تقریبا ماهی یکبار به ناچار همو میبینیم چون از دو اداره مختلفیم و کارمون بهم میافته یبار خیلی تحویل می گیره یبار نه امروزم رفتم یه قیافه ای گرفته بود که نگممممم حتی بهم سلامم ندادیم از بس خودشو گرفته بود منم محلش نزاشتم گیج شدم از رفتارش چیکار کنم میبینمش؟؟؟

ازین ببعد وقتایی ک اون گرم میگیره هم تو خودتو بگیر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازین ببعد وقتایی ک اون گرم میگیره هم تو خودتو بگیر

رفتار بچگانه چیه واقعا دقیقا باهات موافقم ببین اصلااااا امروز سمتی که من بودم حتی همکارشم سوال میپرسید نگاهش نمیکرد بعد جالبه تو اینستا همو داریم

رفتار بچگانه چیه واقعا دقیقا باهات موافقم ببین اصلااااا امروز سمتی که من بودم حتی همکارشم سوال میپرس ...

اوسکل‌ موسکل پس جدی نگیرش😂

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇