2777
2789
عنوان

جاریم تا یه چی گرون میشه زنگ میزنم ماوای حالا چی میشین شما

| مشاهده متن کامل بحث + 1192 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خداااا  واقعا اینطوری میگه؟🙄🙄

اره والا منم گفتم بچه من که کوچیک من غصه ندارم با دوتا بچه بزرگ اونم گفت من حقوق خودمو کامل واس دوتا بچه هایکه میخرم نگران نباش

میشه باورکن خیلی زود

باید میگفتی یه سیب رو بندازی هوا هزار تا چرخ میخوره

شاید فردا جوری شد بچه های تو به بچه من حسادت کردن

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤

بگو هروقت اومدم برا دفتر و مداد بچم به تو رو انداختم بیا اینو بگو ، کرایم تا حالا عقب موند ازت گرفتم ، یا بچم لخت بود اومدم در خونت ‌. 

اسی جان حواستو جمع کن اینجور ادما ، ادمو بیچاره میکنن ، کاری میکنن پابه پاشون پول خرج کنیو تحریک بشی هزینه الکی بکنی  و پولاتو هدر بدی ولی خودشون پس انداز دارنو پیشرفت میکنن . 

خدایا شکرت.
این دفعه که شوهرش رفت سفر زنگ بزن بگو الان پیش شوهرمم همش نگران توام تنهایی ولت میکنه میره میخوای چک ...

دلم نمیاد دلشو بشکنم ولی واقعا من دیگه صبرم داره تموم میشه

میشه باورکن خیلی زود

بگو هروقت اومدم برا دفتر و مداد بچم به تو رو انداختم بیا اینو بگو ، کرایم تا حالا عقب موند ازت گرفتم ...

نه خداروشکر خیلی خسیسن فکرکن بعد۱۴سال زندگی تازه مبلشو عوض کرده

میشه باورکن خیلی زود

نه والا من دوبرابراونا خرج میکنم اونا عید به بچم ۳۰دادن من به دوتا بچه هاشو نفر۱۰۰دادم اون به حقوق خ ...

دقیقا ما ک بدبخت تریم دست و دلباز تریم ما ن خونه داریم ن ماشین بعد جاریم زمین داره ب نام خودش و هزار تا دنگ و فنگ

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

اره والا منم گفتم بچه من که کوچیک من غصه ندارم با دوتا بچه بزرگ اونم گفت من حقوق خودمو کامل واس دوتا ...

بجا اینکه اعصاب خودتو خورد کنی واضح بهش حرفتو بزن بگو اولا که از این حرفت خوشم نمیاد بعدم من چیزی واسه حسودی نمیبینم شماهم هنوز با این اوضاع پولدار به حساب نمیاید اگه بنا به حسودی بود اینقدر ادم پولدار هست که بخوایم به اون حسادت کنیم بعدم من فعلا شعورو تربیت بچم برام مهم تره تا میزان ملک و املاک خداروشکر دستمونم به دهنمون میرسه چشممون به مال کسی نیست

دلم نمیاد دلشو بشکنم ولی واقعا من دیگه صبرم داره تموم میشه

دقیقا عین منی ..منم یه اینجوریشو دارم ولی جواب نمیدم سپردم به خدا .میگم خدا اگه قصدش اذیت آزاره و عمدا این کارارو میکنه خودت جوابشو بده اگه هم نه که به من صبر بده 

نه والا من دوبرابراونا خرج میکنم اونا عید به بچم ۳۰دادن من به دوتا بچه هاشو نفر۱۰۰دادم اون به حقوق خ ...

عزیزم  هدفش دقیقا همینه ، تو پولاتو خرج کنی  بیخود و بی جهت .‌

اون دوتا بچه داره ، ۲۰۰ هزینه کردی براش ، بعد  اون ۳۰ تومن به بچت هدیه داده . 

دیدم اطرافم ، همش میگن شما  ندارین و ....‌ که  تو برا اینکه ازش کم نیاری  هزینه های الکی بدی . درصورتی که خودش زورش میاد پول بده . 

بی محلی بهترین کاره. 

خدایا شکرت.
نه خداروشکر خیلی خسیسن فکرکن بعد۱۴سال زندگی تازه مبلشو عوض کرده

خب منم همینو میگم ،،خدا رو شکر محتاجشون نبودی . 

ولی حواستو جمع کن ، ادمو گول میزنن . خودشون لباس ۳۰ سال پیشو تو مهمونی میپوشن ، بعد میگن  بقیه ندارن و ..... 

نگاه که میکنی می بینی پولای خودش هزینه درشت شده مثل خونه و ماشین ، برا تو خرج بیهوده ،،جهت پوز زنی اون . 

خدایا شکرت.
دقیقا ما ک بدبخت تریم دست و دلباز تریم ما ن خونه داریم ن ماشین بعد جاریم زمین داره ب نام خودش و هزار ...

من والا از حقوق شوهرم راضی هستم این نمیدونم چشه ازش بدم اومده

میشه باورکن خیلی زود