2777
2789
عنوان

کسانی سرکلاژ شدن بیان؟

63 بازدید | 3 پست

من بارداری قبلی سرکلاژ شدم وتا اخر بارداری استراحت بودم خونه پدرم و هیچ کاری انجام نمی دادم فقط برای سرویس بلند میشدم ونمازم نشسته میخوردم و ماهی یکبار دکتر میرفتم خیلی رعایت می کردم... ولی الان بارداری دوم و سرکلاژ شدم پسرم سه ساله و نمیتونم مثل قبل استراحت کنم و همش دراز بکشم شرایط رفتن به خونه پدرمم با یک بچه ندارم یعنی نمیخوام مزاحم بشم خودم خجالت میکشم بنظرتون اگه فقط غذا درست کنم بقیه کارا خونه ظرف و جارو اقام انجام بده مشکلی نیست؟

شماهایی سرکلاژ شدید چه جوری بودید؟ میترسم اتفاقی بیفته هبچکس اطرافم تا حالا همچین مشکلی نداشته ببینم چکار می کرده

بستگی داره دکترت چی بگه.منم سر کلاژ کرده بودم فقط ده روز استراحت داشتم کارهام خودم میکردم .دکترم گفت ...

دکترم گفت استراحت مطلق نیاز نیست ولی کار سنگین انجام نده و رعایت کن نمیدونم کارا خونه میتونم انجام بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.