کسایی که تجربشو دارند چیکار کردید که کلا ریشه کن شد .واس من هی میره بعد یه مدت دوباره رشد میکنه .قرص فلوکونازول گرفتم اینم زیادش ضرر داره ولی دیگه خسته شدم۰😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد که میشه اما داروی خوب بزنی میرن وخیلی دیر میان ..من پشت گردن و زیر گلوم خیلی بود کلوترامازول زدم با یه پماد دیگ کورتون بود اما دوماه زدم رفتن..هر 3یا 4سال میان ومیرن..براتوهم میره نگران نباش
والا کلا ملافه هارو شستم با شامپو مخصوص حوله هامرو حتی پتویی که روش میشینیمم شستم😭😭
باید علتش رو پیدا کنی .ممکنه که عروس هلندی ناقل قارچ باشه .ماشین لباسشویی رو یک دور با جوش شیرین و سرکه ضدعفونی کن و بزار بدون لباس شسته بشه .بعد از این هم بعداز هربار شست و شو درش رو باز بزار تا داخل ماشین خوب خشک بشه .
من واسه شوره ی سر رفتم پیش متخصص بهم فلوکنازول داد ، دو تا شو که مصرف کردم پریودم تا 4 ماه بهم ریخته شده بود . اصلا به من نساخت این قرص ، گفتم بهتون بگم که سر خود این قرص رو نخورید ، من حتی با تجویز پزشک هم سیستم بدنمو بهم ریخت