2777
2789
عنوان

ایده تولد برای 23 سالگی خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 31 پست
برو ارايشگاه يه ميكاپ ملايم و لايتي برات انجام بده بعدم برو اتليه عكس بگيرين كيك هم الان خيلييي مين ...

قصدم بود برم اتلیه ولی وزنمبشه 63 الان خودمو جریمه کردم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من امسال خواهرامو دعوت کردم چند مدل فینگرفود پختم کیکم سفارش دادم بادکنکم خریدم زدیمو رفصیدیم البته هزینه هاش با شوهرم بود من فقط گفتم چی میخوام بعدم

این کیکم بود

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربین بزار ر‌و پایه برو رو تخت 👌🏻 کیکو بزار کنارت 😃 بعدم خودتو بزن به خواب 🤓🤓🤓 بعدم بیدارش ...

خخخخخخ خیلی باحال بود😂😂❤️❤️❤️❤️

نمیخوام سوپرایز شم میخوام خیلی بهم خوش بگذره

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

من امسال خواهرامو دعوت کردم چند مدل فینگرفود پختم کیکم سفارش دادم بادکنکم خریدم زدیمو رفصیدیم البته ...

مررررسی عزیزم خیلی عالیه 

خیلی ایده خوبیه حالا من همبن بساط ببرم بیرون شهر تو کافه ای جایی

خخخخخخ خیلی باحال بود😂😂❤️❤️❤️❤️ نمیخوام سوپرایز شم میخوام خیلی بهم خوش بگذره

پس برو خرید تابستونی ☺️☺️بعدم برو کافه بگو 

گارسووووون تولدمه 👌🏻خودشون میدونن چجوری فضارو بترکونن 🥰

به نظرم فکر کن ببین چی خیلی خوشحالم می‌کنه همون کارو بکن

پوللل اغا پوول هیچی ب اندازه پول منو نمیتونه خوشحال کنه اینقدر پول دوس دارم حد نداره 😂شوهرمو بزارم دیوار بفروشم 😂😂

بابا ديگه يه بار بخاطر تولدت تنبيه رو بزار كنار و بيخيال شو مگه چنبار قراره ٢٣ ساله شي؟

اخه این شکم لعنتی نرفته تو همه جا خوب شده الا اون

مررررسی عزیزم خیلی عالیه  خیلی ایده خوبیه حالا من همبن بساط ببرم بیرون شهر تو کافه ای جایی

اره از اقایون زیاد انتظار نداشته باش که خودشون تدارک ببینن باید بهشون بگی که انجام بدن

من شوهرم عقدو نامزدی خیلی سورپرایزم میکرد ولی الان میگه همش پیشمی چطوری سورپرایزت کنم😂امسال سورپرایز کادو دادنش باحال بود پول داد گذاشته بود لای دستمال توالت پاپیون زد بعد گفت روبانشو باز کن دستمالشم هی میچرخوندم پول از توش بیرون میزد😅اینجوری سوپرایزم کرد

ولی بقیه تدارکاتشو خودم گفتم چی باشه استند بادکنک خریدم دوتام ازین فویلیا سنمو گرفتم یه کلیپم ضبط کردم که یدونه از عددا تو کادر بود بعد من با اون یکی بادکنکو کیکم وارد کادر میشمو شمعممو فوت میکنم خیلی باحال شد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
پس برو خرید تابستونی ☺️☺️بعدم برو کافه بگو  گارسووووون تولدمه 👌🏻خودشون میدونن چجوری فضارو بت ...

میسی میسی

گن بپوش !خيلي سخت ميكني برا خودت😂

نه اخه میدونی برای خودم هدف گزاشته بودم برای اینه وگرنه از نظر خودم الان خیلی خوش اندام شدم.. من اندام استخونی دوس ندارم 

اره از اقایون زیاد انتظار نداشته باش که خودشون تدارک ببینن باید بهشون بگی که انجام بدن من شوهرم عقد ...

اره من فکر میکنم همه اینایی میگن وای همسرم سوپرایزم کرد خودشون برنامه ریزی کردن و از این خبرا نبوده