2777
2789
عنوان

ایده تولد برای 23 سالگی خودم

1554 بازدید | 31 پست

سلام میشه هر ایده ای که برای تولد یه خانوم 23 ساله دارین بگین 

من هر سال تولدم غصه میخورم چون همسرم اصلا اهمیت نمیده امسال دوس دارم خود خودمو خوشحال کنم 

لطفا هر ایده ای که دارین بگین

ایده کیک هاتون هم بزارین که برای خودم درست کنم (ساده و مینیمال دوس دارم اگه فوندانت هم داشته باشه اشکال نداره.. خودم توکار کیک خونگی ام) 

دوس داشتم برم اتلیه عکس بگیرم اما هدفم این بود اگه شدم 63 کیلو برم اما همچنان قفلم روی 70 و برای همینم نمیرم.. 

درکل بگین چیکار کنم بهم خوش بگذره 

اهل رفت و امد با دوست و فامیل هم نیستم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

برو بیرون خوش بگذرون

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو بیرون خوش بگذرون

مثلا کجا برم

من بیرون زیاد میرم یعنی دیگه برام عادی شده😅معتاد خیابون رفتنم البته با ماشین

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

پارسال تاپیک زده بودم برا تولدم چی استوری بزارم نمی‌دونم چرا فحش دادن بهم😑🙁

اونا دیگه کی بودن

تولدت پیشاپیش مبارک 

مثلا کجا برم من بیرون زیاد میرم یعنی دیگه برام عادی شده😅معتاد خیابون رفتنم البته با ماشین

مثلا برو یه مکان تفریحی

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆
یه تولد تک نفره بگیر و بزار وضعیت واتساپ تا شوهرت به خودش بیاد

شوهرم ک جر میدم هرسال مجبور میکنم تولد بگیره کادوام بزور ازش میگیرم 😂😂تولدم اخر ماهه همیشه خدا بی پوله اول برج از خجالتش در میام

اونو ک ولش کن ی چیزی بگو خودم خیلی حال کنم اون روز برام با یادموندنی بشه