2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان آخه منم دیابت دارم ولی دکترم گفت دلیلی برای سزارین نیست دیابت من قبل بارداری هستش

شما قبل بارداری هم انسولین میزدی؟ میشه بگی قند ناشتات چنده؟قبل بارداری و تو بارداری؟ منم از قبل بارداری ناشتام 100 بود الانم همونه دکتر میگه شاید انسولین لازم شی 😔

خدایا شکرت💜
آهان آخه منم دیابت دارم ولی دکترم گفت دلیلی برای سزارین نیست دیابت من قبل بارداری هستش

,گلم شما با a1c چند باردار شدی ... من که هرجا میرم دکترا میترسوننم بخاطر دیابت.. قصد بارداری دارم 

احتمالن ۳۷ هفته دکتر بفرسته نوار قلب جنین بگیری اگه دیابتت با انسولین کنترل شده باشه همون ۳۸و۴یا۵روز سزارین میشی

من که اینجور بودم

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
,گلم شما با a1c چند باردار شدی ... من که هرجا میرم دکترا میترسوننم بخاطر دیابت.. قصد بارداری دارم&nb ...

نمیدونم چند بود ولی دیابت نوع یک دارم یکم بالا بود ناشتا 169بود که دکتر بخاطر اقدام انسولین داد چندماه مراعات کردم شد80که دکتر گفت میتونم اقدام کنم 

شما قبل بارداری هم انسولین میزدی؟ میشه بگی قند ناشتات چنده؟قبل بارداری و تو بارداری؟ منم از قبل بارد ...

قبل بارداری که چکاپ دادم ناشتا 169بود که انسولین داد اومد رو80افدام کردم الان معمولا زیر نوده ناشتا

نمیدونم چند بود ولی دیابت نوع یک دارم یکم بالا بود ناشتا 169بود که دکتر بخاطر اقدام انسولین داد چندم ...

خدا رو شکر منم ای وان سیم خوبه و قنداق کنترل 

خیلی سال انسولین میزنم ولی دکترا عادت دارن آدم رو بترسونن