2777
2789
عنوان

خانواده بی عرضه

144 بازدید | 19 پست

ریم داغونه به مواد ارایشگاه حساسیت دادم دکتر کار کردن رو برام ممنوع کرد خانوادم انقدر کثیفن خرج نمیدن میگن برو کار کن

گیر افتادم میترسم ریم سرطان بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آز آرایشگاه بیا بیرون برو پرستار بچه و سالمند شو دوست من پرستار یه سالمند فقط میخواد تنها نباشه خانم ...

22 سالمه با این سن و قیافه مگه به من میخوره برم همچین کاری؟ دیگه انقدر حقیر نشدم

پول دارن و نمیدن؟برو سراغ کار دیگهخدا نکرده مریض شی اینا پول ویزیت هم بهت نمیدن

جدا از هم زندگی میکنن پدرم به شدت بی مسئولیته شاید ماهی ۱ تومن بهم بده ک از سرش باز کنه

بخدا همینطوره

نمیدونم چه کاری برم حقوق ها خییییلی پایینه

بعدش دیگه کمربراش نمیمونه

اول باید خیاطی یاد بگیره بعدش یکم خودش کار کنه بازار کار دستش بیاد بعدش کمکی بگیره بده بدوزن براشون درصد بده ولی خب همینا حداقل یک سال و نیم زمان میبره خواهر من ماشاالله از ۱۷سالگی همراه با مدرسش رفت آموزش خیاطی دید از اون موقع درآمد داره

اول باید خیاطی یاد بگیره بعدش یکم خودش کار کنه بازار کار دستش بیاد بعدش کمکی بگیره بده بدوزن براشون ...

من خودمم همین کاروکردم اما الان توسن۲۸ سالگی دیسک کمروزانودردامانموبریده

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد