2821
2789

سلام دوستان من بار دومه تاپیک میزنم ناواردیمو ببخشین ...

من از یازده سالگی تا الان ک 28سالمه هرماه درد شدید داشتم چندماهه ازدواج کردم بهتر نشدم هیچ بدترم شدم ... 

دیگ دارم افسردگی میگیرم هرماه باشوهرم اسیرم تو مطب دکترا و سرمو مسکن و شیاف ... 

فقطم دوسه روز اول ...

سوالم اینه ایا کسی هست ک از بچگی ک پریودشده درد داشته باشه (دیسمنوره اولیه) بعد تشخیص اندومتریوز داده باشن ؟اخه من شنیدم اندومتریوز برای کساییه ک مثلا تو بیست سالگی درداشون تازه شروع میشه یعنی دیسمنوره ثانویه .... 

بخاطر خدا جواب بدین برام حیاتیه و اگر کسی راهکاری داره بگه چون خیلی تنهامو خسته ... 

راستی تخمدان پلی کیستیکم دارم 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من یکی از فامیلام اندومتریوز داره ولی از ۱۶سالگی تازه پریود شد و درد و اینارو از همون اول داشت ولی شما دردت میتونه از سردی رحمتم باشه چون عامل پلی کیست همون سردی رحمه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من یکی از فامیلام اندومتریوز داره ولی از ۱۶سالگی تازه پریود شد و درد و اینارو از همون اول داشت ولی ش ...

بهشون نزدیکین ؟میدونین علائمش چی بود ؟دردش چقدره ؟

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همیشه درد دارم زیاد کلا همین بودم 

از ابتدا درد داشتین ؟دکتر میرفتین بهتون چی میگفتن ؟زایمان داشتین ؟تغییر نکرد دردتون بعد زایمان ؟

از ابتدا درد داشتین ؟دکتر میرفتین بهتون چی میگفتن ؟زایمان داشتین ؟تغییر نکرد دردتون بعد زایمان ؟

زایمان داشتم نه تغییر نکرد دکترا میگن همینه بعضیا درد دارن خیلی سخته ولی چاره چیه 

[QUOTE=237216027]زایمان داشتم نه تغییر نکرد دکترا میگن همینه بعضیا درد دارن خیلی سخته ولی چاره چیه [/QUOTE کی متوجه اندومتریوز شدین ؟چطور تشخیص دادن؟

[QUOTE=237216027]زایمان داشتم نه تغییر نکرد دکترا میگن همینه بعضیا درد دارن خیلی سخته ولی چاره چیه&n ...

یه دکتری چند وقت پیش بهم گفت فقط همین شاید مشکل سما فرق داشته باشه 

یه دکتری چند وقت پیش بهم گفت فقط همین شاید مشکل سما فرق داشته باشه 

عذر میخوام ی سوال دیگ اینکه من اشتباه متوجه شدم فکر کردم نفر قبلی هستین ... پس ب شما نگفتن اندومتریوزه فقط گفتن درد داره ؟؟

خیلی ممنونم از اینکه زمان گذاشتین 

خب اگه آندومتریوز باشه که تشخیصش با سونوگرافی واژینال راحته ... اگه چندتا دکتر خوب رفتی و هیچکس تشخیص نداده حتما چیزی نیست .... ولی به یکی دوتا دکتر اکتفا نکن اصلااا 

سونو واژینال هیچی نشون نداده ؟ ببین مرکز سونوگرافی هم خیلی مهمه که دستگاهاش پیشرفته و دقیق باشن 

بهشون نزدیکین ؟میدونین علائمش چی بود ؟دردش چقدره ؟

دردش خیلی زیاد بود و غیر قابل تحمل و خونریزی زیاد 

واسه بچه دار شدنم به مشکل خورد سه سال طول کشید باردار شه ولی بارداری باعث شد  خیلی از مشکلات و درداش کم بشه بچه ی اولو ک باردار شد دوسال بعدش دومی رو هم اورد الانم دومی پنج سالشه سومی رو باردار شد

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792