2777
2789
عنوان

مادر شوهر خود شیفته رو‌باید چه برخوردی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 29 پست
بگو اتفاقا هر کی دیده گفته بچه اصلا شبیه شوهرت نیست به خودت شبییه

ببین اگه یکی از بچم‌تعریف کنه چه بچه نازی و اون باشه میگه به پسرم رفته عکسش اگه باشه میگه به‌مامانش اصلا اینا به جهنم فکر کن یکی هربار زنگت میزنه میگه من خوشگلم جونیام همه عاشقم بودن از زیباییم پسرم و همه دخترا میخواستن دخترم از زیبایی لنگه نداره فکر کن ۸سال اینارووو عین دارکوب بگه واقعا حالم دیگه داره به هم میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همینن فقط تعریف از خود مال من ۶۰ سالشه یه بار بهش گفتم آره مادر بزرگم هم همینطور بود الان ولم ...

وای یه چیز بگووو اینم ومنو ول کنه اصلا من بنویسم‌رو‌کاغذ امضا کنم اقااا تو زیبا تو‌قشنگ با بچه هات ولمووووون کن

وای یه چیز بگووو اینم ومنو ول کنه اصلا من بنویسم‌رو‌کاغذ امضا کنم اقااا تو زیبا تو‌قشنگ با بچه هات و ...

نباید تاییدش کنی ،باید ضایع کنی تا ولت کنه،همینکه تایید میشن بدتر میکنن

واقعااا دیونم کرده این همه تعریف از اون طرف یحور تخریب من

سری بعدی گف بچه ها خوشکلیشون به ما رفته بگو خدا کنه اعتماد به نفسشون به شماها نره 

انگار بقیه سمندونن فقط اینا پسراشون از خوشکلی حضرت یوسفن و دخترا هم حضرت مریم 

البته بش بگو عقلتونم باید خوشکل باشه 

حالا الان خوشکل باشی یا عین میمون باشی چه فرقی داره 

وای نمیدونم بخندم ب مادر شوهرت یا عصبی. بشم 

زبون بسته خله انگار ولش کن حالش خوش نیس معلومه عقده داره 

سری بعدی گف بچه ها خوشکلیشون به ما رفته بگو خدا کنه اعتماد به نفسشون به شماها نره  انگار بقیه ...

واقعااا عقده داره جالب اینه هر کس منو شوهرم و‌ میبینه میگن خیییلی سری به خدا باید بهش بگم‌کاش اعتماد به نفس قویشون کاش به شما بره ‌‌مغز و فکرش به من وووو این‌جیگرم‌حال بیاد

کم نبار ،بگو آلبوم بچگی منو ببینی همه بهم میگفتن عروسک،خوبه هم خانواده ما خوشگلیم هم شما چقدرم مادر ...

خیلی در بند این چیزایی یکی اینکه بگه ما از همه بهتریم چه تو زیبایی چه تو خانومی ‌و مردا هم به مردونگی ولی واقعااااا ذرشششش روووو ندارم هیچ کدوم و من هیچی بهشون نگفتم میگم کمبود داره ولی عصبیم کرده دیگه این همه یه موضوع و تکرارش

واقعااا عقده داره جالب اینه هر کس منو شوهرم و‌ میبینه میگن خیییلی سری به خدا باید بهش بگم‌کاش اعتماد ...

والااا تو هم عین خودش 

این طفلک خیلی خودشیفتس باید درمان بشه 

حالا شانس ویزیت روانشناس هم گرون شده 

بگو خدا کنه بچه هام خودشیفته بار نیان و مثه خودم افتاده باشن وگرنه پول از کجا بیارم خود شیفتگی اینا رو درمان کنم خخخخ 

بعدم بگو آدمای خودشیفته نیاز به درمان اورژانسی دارن 

البته امیدوارم زنده بمونی خخخخخخ 

یااا ابالفضل خواهر مراعاتتت منو هم بکن دیگه چیزی ازم نمیزاره که😰

خخو عزیز دل تو هم توی این ۸ سال یکم اعتماد به نفس ازشون یاد میگرفتی الان نیای تو نی نی سایت تاپیک بزنی 😁😁😁😁 

ببین کلاسای آموزش اعتماد به کهکشان ندارن ما شرکت کنیم خخخخخ 

بخدا اینا از بس تلقین میکنن اینجورن .. من ننم اینجور بود هی میگف من جوونیام از همه دخترا قشنگتر بودم .

بخدا ننم اصلا قیافه نداره و سیاهه اصن .. یبار بش کفتیم خو اون موقع ها که آلبوم نبوده خخخخ 

بعد یبار داییم بش گف اگه اون موقع از همه خوشکلتر بودی باید الانم از همه پیرزنا خوشکلتر باشی دیگه 

بازم کم نمیورد هی میگف من سفید بودم .. اخه مگه میشه کسی سفید باشه بعد سیاه بشه .. انقد از این تلقین درمانیا و زهرماریا انجام داد انکاری واقعا سفیدتر هم شده یکم خخخخ 

شاید اون مادرشوهر تو هم این کلاسای تلقین درمانی شرکت مبکنه فکر کرده خوشگل موشکل و گوگولی مگولیه 

اسی بگو آره پسرت خوشکل بود که انتخابشم یه خانم خوشکل بود دیگه😁 مادرشوهر منم خیلی خودشونو تحویل میگیره ولی هیچ وقت با لحنی صحبت نکرد که من این برداشتو بکنم 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜

بگو همه فامیلهای من میگن به خودت رفتن شما میگی به پسرم رفته به نظر من همه شبیه همیم که  کسی نمیفهمه دقیقا بچه ها شبیه کی هستن 

حالا زمانی که داره از خودش تعریف میکنه بگو بله قشنگ بودید اما سن که بالابره ...بعد یک آه بکش و بگو امان از روزگار  

اگر گفت یعنی پیر شدم 

بگو دیگه سن بی تاثیر نیست اما نگران نباشید هنوزم خوشگلید 

روش صحیح برخورد با مادر شوهر خودشیفته

تعیین مرزها و مدیریت رابطه

برای شکستن این چرخه، تعیین مرزهای روشن و قاطع ضروری است. همکاری و هماهنگی با همسرتان در این زمینه، یک قدم اساسی است. با ایجاد یک جبهه مشترک، می‌توانید پیامی قوی و متحد مادر شوهر  خود ارسال کنید.

به گفته لانا استاکارد، درمانگر، یادگیری گفتن “نه” و مقاومت در برابر خواسته‌ها و انتظارات نامعقول، از جمله استراتژی‌های موثر برای تعیین مرزها است. اهمیت دارد که با آرامش و قاطعیت، مرزهای خود را به او اعلام کنید. این کار نه تنها به شما کمک می‌کند تا از خود محافظت کنید، بلکه به همسرتان نیز نشان می‌دهد که شما از او حمایت می‌کنید.

برای ایجاد مرزهای مشخص، می‌توانید مثال‌های زیر را در نظر بگیرید:

• عدم تحمل سخنان توهین‌آمیز و تحقیرآمیز: به هیچ عنوان اجازه ندهید که به شما یا خانواده‌تان توهین شود.
  • ممنوعیت رفتارهای پرخاشگرانه: فریاد زدن، کوبیدن در و پرتاب اشیاء را تحمل نکنید.
  • مقابله با مثلث‌سازی: به ترفندهای مثلث‌سازی که برای ایجاد اختلاف بین افراد خانواده استفاده می‌شود، توجه نکنید.
  • تعیین مکان‌های عمومی برای ملاقات: برای کاهش تنش و داشتن کنترل بیشتر بر اوضاع، در مکان‌های عمومی ملاقات کنید.
  • محدود کردن زمان ملاقات‌ها: مدت زمان ملاقات‌ها را مشخص کنید و از طولانی شدن بیش از حد آنها جلوگیری کنید.
  • برنامه‌ریزی ملاقات‌ها: ملاقات‌ها را تنها در مناسبت‌های خاص و با برنامه‌ریزی قبلی انجام دهید.