2777
2789

بچه ها کادر شوهرم واقعاااا دیونم‌کرده الان ۸سال عروسشونم کل این ۸سال میگه من خوشگلم جونیامووو ندیدی پسرم‌خوشگله دختر خوشگل من سوپر استار میشدم‌باذاین‌قیافم قیافم و هیشکی نداره بچه هاممم به خودم رفتن همیشه یا لبخند میزدم یا سکوت میکردم گاهی هم‌تایید می‌خواد تایید میکردم‌ولمون کنه ولی واقعا رفتارش رو‌مخمه به من‌میگه قربون پسر خوشگلم‌برم‌کهه بچه هاشم به خودش رفتن ‌‌خوشگل شدن یا اگه یه کسی بگه. بهش وای چه عروس قشنگی پیدا کردی قاطی میکنه بر میگرده به طرف جلووو خودم که پسرموووو ندیدی تو جنوبا منووو ندیدی و ….همش گذروندم گفتم ولش کن بزار دلش خوش باشه خودش و بچه هاش ولی این سری که میگن بچه هات خپشگلیشون به پسرم رفته که قشنگن واقعااا نمیدونم چی بگم چه کارشون کنم نظری چیزی دارین بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه قدر تو مخی اصلا نمیدونم با این آدما چه طور باید برخورد کرد حالا واقعا خوشگله ؟

قیافش خوشگل نیس بد نیس بهذسدت بد هیکل و‌جاق و کوتاه و موهای وزززززز‌و‌لباسای کثیف و‌رو‌هم‌رو‌تم‌پوشیده ولی صورتش بد نیس 

زیبای تو در ذهنش زیاده، داره با دل خودش میجنگه، چون شما رو میبینه این حس که عروسم زیباست بهش دست میده داره با صدا با مغزش مبارزه میکنه که یه وقت در مقابل شما احساس ضعف نکنه، هر روز که بیشتر میگه بدون اون روز هورمون‌های بدنش بیشتر نامتعادل هستند و در وجودش ضعف غلبه داره بر قدرت. این یه رفتار دفاعی شخصیتی هست

اصلا تخریب تو نیس کسی که مدام از خودش تعریف میکنه عقل و هوش درستی نداره ولش کن

اخه میگه بچه ها خوشگلیشون به پسرم رفتن یه سری دخترش میگه چون به من رفتن بچه ها زیاد خوشگل نشدن و اگه به داداشش میرفتن خیلی خوشگل تر بودن اصلا حال خودشون و نمیفهمن ولی از اینکه دایم رو‌مخ منننن عصبی شدم

با این در نیافت پیر میشی. همه رو ازین گوش بگیر ازون گوش در کن. معلومه خوشگلی تو خییییلی به چشمش می ...

واقعا من‌هیچچچچچ وقت از خوشگل بودنم حرف نمیزنم اصلا یه کار ضایع میدونم هرکس دیدتم یه موقع خودش تعریف کرده ولی این زن دیوانههههه کرده منو منم همین فکرم بود که‌کمبود خودش ولش کن ولی روانیم‌کرده هر بار حرف بزم‌های ببینمش موضوعش اینه منو بچه هام‌خشگل ترینیم

زیبای تو در ذهنش زیاده، داره با دل خودش میجنگه، چون شما رو میبینه این حس که عروسم زیباست بهش دست مید ...

اخه چرا وقتی میخوان زن بدن عالم‌و‌ادم‌و‌زیرووو رو‌میکنن که خوشگل باشه ‌خانوادش چه جور باشه بعد که خرشون گذشت اینجوری عقده بر میدارننن واقعا خسته کننده شدن برام