میشه لطفا دعا کنید تنش سالم باشه و خدا واسم نگهش داره و ب سلامتی بدنیا بیاد ،ممنونم از همتون ،انشاءالله هرکسی ک منتظره توی لیست تاپیک هاش بی بی چک مثبت باشه آمین.
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
چند سال پیش واسه پسرم تاپیک زدم ،دلم نیومد واسه این نی نی تاپیک نزدم اخه تو تاپیک هام می مونه یادگاری تاریخ مثبت شدن بی بی چکم ،واسه همین این تاپیک رو زدم الهی ک هرآرزویی تو دلتون دارین بهش برسین خوشکلا مخصوصا اونایی ک نی نی میخوان انشاءالله نی نی دار بشن.
انشاءالله بارداری عزیزم اتفاقا من هیچ علایمی نداشتم دیگه امروز دل رو زدم ب دریا بی بی چک زدم وگرنه تاپیک قبلی منو ببینید متوجه میشین.توکلت ب خدا باشه ولی خیلی مواظب باش فعلا تا مطمین نشدی از بارداری ات خیلی مراقب خودت باش گلم انشاءالله بهم خبر خوش بدی منو تگ کن ،
امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊