2777
2789
عنوان

خوشکلا یه لحظه بیایید بی بی چک منو ببینید.

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 28 پست

مرسی گلم 💞 باشه حتما عزیزم ,🌷من برعکس ماهای قبل که یک هفته قبل ازموعدعلایم داشتم تا دوروزبعد پریود شدن هیچ علائمی ندارم دکترم قرص دهاداد۲۳ روز ه دارم می خورم دیگه توکل به خدا انشاالله که نتیجه گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله بارداری عزیزم اتفاقا من هیچ علایمی نداشتم دیگه امروز دل رو زدم ب دریا بی بی چک زدم وگرنه ت ...

منم دوماهی بود که تاخیر داشتم و هی بی بی چک میذاشتم هاله مینداختن و یه بار سه تا گذاشتم خیلی واضح هاله دادن و مثبت شدن رفتم آزمایش ولی منفی شد بتا.تیتر ندادم البته...بعد دست از پا درازتر ناامید اومدم بازم مناظر شدم پریود شم نشدم.تا موعد خردادماهم ک دیدم باز نشدم تست گذاشتم مثبت شد.دیگه ترسیدم برم آزمایش بدم ولی یه خبر جالب ک بیشتر وسوسه م کرد تست بذارم اینکه من شکم نداشتم ولی الان شکمم بزرگ شد جوربکه شبیه ۳_۴ماهه ها شدم.میگم‌نکنه همنموقع هم باردار بودم تستهای مثبت میشدن!باز بخودم میگم نهههه پس چرا آزمایش منفی شد و‌بتام۲ شد....با این حال الان ۳روزه ک‌بی بی چک گذاشتم مثبت واقعی اش حالا هفته بعد میرم سونوگرافی.نمیدونم این ۲_۳ ماه پریود نشدم و تستهای مثبت بودن واقعا باردار بودم یا نه ولی امیدوارم سونوگرافی ک میرم بگه واقعا جنین سرجاشه و حالش خوبه و قلبشم میتپه عین ساعت ان شاالله..برام دعاکنین شما لطفاً

همه چی یه طرف عاشق بی بی چکت شدم.مارکش چیه!البته بی شک ایران نیستین درسته؟چون تو ایران این مدلی فک ن ...

عزیزم اره ایران نیستم عکسشو میزارم شاید اونطرفها هم باشه سر یک دقیقه نشون میده

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
منم دوماهی بود که تاخیر داشتم و هی بی بی چک میذاشتم هاله مینداختن و یه بار سه تا گذاشتم خیلی واضح ها ...

انشاءالله عزیزم بری قلب کوچولوش رو ببینی حتما خبرشو بهم بده ،یه همسایه ای داشتم دقیقا مثل شما شده بود اون حتی بی بی چک هاشم منفی بود ازمایش خونش هم نشون نداده بود دیگه یکماه دیگه هم گذشت واین همچنان حالش بد بود سرگیجه و..برای بار چندم رفت دکتر گفت این چه مریضی هستش خوب نمیشه !!!دوباره باز ازش خون گرفتن و...ک بعدش مشخص شده بارداره سونو هم که رفته صدای قلبشو واسش پخش کردن ،از خدا میخوام شما هم مثل همین دوستم غافلگیر بشین وبارداری سالم پیش رو داشته باشین ،،،شما میگین ک ۲ یا ۳ ماه از موعدتون گذشته چرا زودتر نمیری سونو ک مشخص بشه خدانکرده خارج رحمی و..‌نباشه ک خدانکرده اگه اینطور باشه زودتر دارو بدن اگه هم انشاءالله بارداری سالم و جنین سالم باشه واستون ویتامین های بارداری  رو بدن

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
🥰🥰ترکیه ای اره؟!!هرجا هستین موفق باشین الهی بسلامت هم فارغ بشین..

ن عزیزم آلمانم ،ممنونم ،امیدوارم شما هم باردار باشین و این مسیر بارداری رو باهم بگذرونیم 

انشاءالله عزیزم بری قلب کوچولوش رو ببینی حتما خبرشو بهم بده ،یه همسایه ای داشتم دقیقا مثل شما شده بو ...

خدا از دلت بشنوه ان شاالله...البته من آزمایش رفتم اردیبهشت ماه منفی شد منتظر موندم هرچی پریود نشدم.والا خسته شدم از استرس و کلا ولش کردم.الانم واقعا چون خونوادم گفتن خدایی شکمت چرا بزرگ شده نکنه واقعا بارداری و..برو تست بده و خلاصه تست زدم سه روز قبل دیدم بازم هاله انداخته ولی تو چند ثانیه اول مثبت شدن.حالا هفته بعد میرم سونو ولی دوماهی بود معده درد وحشتناک داشتم کلی هم دارو خوردم چون ازمایش۲بود گفتم خب نیستم دیگه..ولی الان ک دیدم واقعا شکمم بزرگ شدو حتی نام کشیده شد فهمیدم واقعا خیریه.حالا هفته بعد میرم سونو..دکتر عمومی رفتم گفت طبق آخرین پریود الان باید۱۴هفته باشی..فک کنم..ولی چون بنام منفی بود میگه اگه لقاحت دیر بوده لااقل الان ۹_۱۰هفتته.دیگه بعد تعطیلات برم سونو ببینم واقعا چ خبره..دعام کن منم سورپرایز بشم میام میگم بهت🥺🥺

ن عزیزم آلمانم ،ممنونم ،امیدوارم شما هم باردار باشین و این مسیر بارداری رو باهم بگذرونیم 

ان شاالله..من گروه بارداری تلگرام دارم میای بهت لینک بدم!!؟؟ بیا و اونجا۴نفریم تا آخرش باهم باشیم...

ان شاالله..من گروه بارداری تلگرام دارم میای بهت لینک بدم!!؟؟ بیا و اونجا۴نفریم تا آخرش باهم باشیم...

عزیزم ممنون بابت دعوتت واسه گروه ،متاسفانه من درس دارم و اینکه واسه گواهینامه هم میخونم واقعا وقتشو ندارم قشنگم اوقات فراغتم میام نی نی سایت حال وهوام عوض شه ،اگه مشکلی نیس همینجا از حال هم احوال میگیریم .😘

عزیزم ممنون بابت دعوتت واسه گروه ،متاسفانه من درس دارم و اینکه واسه گواهینامه هم میخونم واقعا وقتشو ...

باشه عزیزم.فقط دعاکن برام لطفاً ک وقتی میرم سونو گرافی حسابی سورپرایز بشم و‌بچمو تو رحمم صحیح و سالم ببینم..راستی اونجا به شماها دارو یا مکمل میدن سه ماه اول رو یا میگن باید صبر کنی سه ماه بطور طبیعی طی بشه؛؟

باشه عزیزم.فقط دعاکن برام لطفاً ک وقتی میرم سونو گرافی حسابی سورپرایز بشم و‌بچمو تو رحمم صحیح و سالم ...

وقتی قلبش تشکیل بشه و بارداری تایید بشه بهت مکمل میدن هر سه ماه یه مدلش 

باشه عزیزم.فقط دعاکن برام لطفاً ک وقتی میرم سونو گرافی حسابی سورپرایز بشم و‌بچمو تو رحمم صحیح و سالم ...

توکلت ب خدا باشه عزیزم ولی مطمین باش اگه قسمتت باشه حتما همه چی عالی وخوب پیش میره گلم زیاد فکرهای منفی و...نداشته باش بگو قسمت باشه ک هست وخدا خودش هرجور شده مواظبش هست .