چرا هرکی ک خدارو قبول نداره همه غلطی هم میکنه تو زندگیش خوشبخت تره؟؟؟
یکیو میشناسم ک پیامبرا و امامارو قبول نداره هوس باز دختر باز دل یه دختر یتیم رو شکسته بهترین شغلو داره بهترین درامد الانم با پولدارترین دختر داره ازدواج میکنه با کسی ک خودش دوسش داره
این دنیا کجاش عدالت داره؟؟؟ دارم اعتقاداتمو از دست میدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم اول اینطور فکر میکردم انقدر که روش تمرکز کردم دیدم خودخواه نمیشه گفت اینا خودشون رو لایق اون چیز خوب میدونن و اعتماد به نفس بالایی هم دارن اینه که باور دارن میتونن و میشه پیگیرن
من زنی میشناسم که متاهل بود بچه داشت همزمان به شوهر خوبش خیانت میکرد خونه از مرد گرفت دزدی کرد الان بعد چند سال با دوست پسر جدید ازدواج کرد با همون مرد بچه دار شد الان بهترین زندگی داره انگار هیچ اتفاقی نیفتاده میخوام بگم ما به خاطر ذهنیت این جوری اونا اونجوری
منم اول اینطور فکر میکردم انقدر که روش تمرکز کردم دیدم خودخواه نمیشه گفت اینا خودشون رو لایق اون چیز ...
اگه به خودشون مربوط باشه باهات موافقم منم دوست دارم داشته باشم این خصوصیات اما نه این که از یکی دیگه بکنن مثلا سریال خاتون دیدی خاتون از نظر بقیه خودخواه بود ولی اون حقش میگرفت