2777
2789
عنوان

چرا هرکی اینجوریه خوشبخت تره

370 بازدید | 21 پست

چرا هرکی ک خدارو قبول نداره همه غلطی هم میکنه تو زندگیش خوشبخت تره؟؟؟

یکیو میشناسم ک پیامبرا و امامارو قبول نداره هوس باز  دختر باز دل یه دختر یتیم رو شکسته بهترین شغلو داره بهترین درامد الانم با پولدارترین دختر داره ازدواج میکنه با کسی ک خودش دوسش داره 

این دنیا کجاش عدالت داره؟؟؟ دارم اعتقاداتمو از دست میدم

خدایا شکرت

خدا بحال خودشون گذاشنشون.امتحانی پس نمیدن...

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خدا یه سریارو رها میکنه

رها میکنه ک خوشبخت زندگی کنن؟ پس تکلیف ماهایی ک همیشه بندگیشو کردیم چیه؟؟؟ چقد صداش بزنیم و جواب نده مگه فقط ازمایش واسه ماهاس؟ خیلی دلم گرفته خیلیییی

خدایا شکرت
خب اینکه عدالت نیست 

چی بگم لابد بحال خودشون گذاشته ک اون دنیا دیگ کمکشون نکنه ...لابد ما این دنیا خیری ندیدیم اون دنیا...والا خودمم موندم اینارو میگم باخودم ک ارامش روحی وروانی بگیرم😑😑

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
من خوشبخت ترین آدم هایی دیدم خودخواه ترین بودن

منم اول اینطور فکر میکردم انقدر که روش تمرکز کردم دیدم خودخواه نمیشه گفت اینا خودشون رو لایق اون چیز خوب میدونن و اعتماد به نفس بالایی هم دارن اینه که باور دارن میتونن و میشه پیگیرن

چی بگم لابد بحال خودشون گذاشته ک اون دنیا دیگ کمکشون نکنه ...لابد ما این دنیا خیری ندیدیم اون دنیا.. ...

دقیقا😔دلمونو به اینا هم خوش نکنیم روانی میشیم

خدایا شکرت

من زنی میشناسم که متاهل بود بچه داشت همزمان به شوهر خوبش خیانت میکرد خونه از مرد گرفت دزدی کرد الان بعد چند سال با دوست پسر جدید ازدواج کرد با همون مرد بچه دار شد الان بهترین زندگی داره انگار هیچ اتفاقی نیفتاده میخوام بگم ما به خاطر ذهنیت این جوری اونا اونجوری

من زنی میشناسم که متاهل بود بچه داشت همزمان به شوهر خوبش خیانت میکرد خونه از مرد گرفت دزدی کرد الان ...

وای انقد از این موردا دیدم

حالا اگه ما باشیم خدا از ده طرف جرمون میده

انقد ک از بچگی تو کلمون کردن این کارا رونکنیدا خدا بدش میاد خدا میزنه تو کمرت ال میکنه بل میکنه

این دنیا عشقو حالشونو میکنن اون دنیا روهم خب هیچ کدوممون نداریم

خدایا شکرت
منم اول اینطور فکر میکردم انقدر که روش تمرکز کردم دیدم خودخواه نمیشه گفت اینا خودشون رو لایق اون چیز ...

اگه به خودشون مربوط باشه باهات موافقم منم دوست دارم داشته باشم این خصوصیات اما نه این که از یکی دیگه بکنن مثلا سریال خاتون دیدی خاتون از نظر بقیه خودخواه بود ولی اون حقش میگرفت

رها میکنه ک خوشبخت زندگی کنن؟ پس تکلیف ماهایی ک همیشه بندگیشو کردیم چیه؟؟؟ چقد صداش بزنیم و جواب نده ...

میگه بنده منو نمیخوای بیا این مال این ثروت برو توش غرق شو ببینم تا کجا میری چقدر میتونی بری اینا تنبیه نمیشن یه دفعه میپوکن

ولی خدا بنده هایی که از خدا میترسن هواسشون به کرده و نکردشون هست رو بیشتر امتحان میکنه کوچیکترین خطا رو هم سریع گوشمالی میده تا حواسش بیاد سرجاش