2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❤️

برات دعا میکنم تو هم برام دعا کن که خدا برای مشکلمون یه راه حلی جلومون بزاره

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

سلام دوست عزیزم

امیدوارم حالت عالی باشه

دعا کردن خوبه به شرطی که همراه با حس بد و ناله و گریه و عجز و التماس نباشه عزیز دلم تو داری از دیگران میخوای که دعات کنند چرا از خدای درون خودت نمی خوای خدا ننزدزکتر از اون چیزی که فکرشو کنی از رگ گردن نزدیکتره خدا همانی میشه که تو باور داری رو باورهای توحیدی ات بیشتر کن عزیز جان بهت توصیه می کنم حتما حتما لایو ها و افشاهای رایگان امیر همتی رو دنبال کنی کتاب فراسو ی شفای زندگی استاد همتی هم خیلی کمکت می کنه لینک کانال و آیدی پشتیبانیشو میزارم باهاشون در ارتباط باش خیلی کمکت می کنند 

کانال تلگرام امیر همتی
https://t.me/www_amirhemmati_com

آیدی  پشتیبانی  @amirhemmati_support1

09120643892   شماره تماس

امضااات😔

میدونی بدتر از از دست دادن مامان بابام وقتی بود که در عین حال که باید بال نبودنشون کنار میومدم با شوهرمم که تازه نامزد کرده بودیم و بعضی اخلاقهایی که باعث میشد اذیت بشم  داشت که  باید باهاش کنار میومدم

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲