2777
2789

نا امید که شیطانه ولی خب بعیده دیگه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نا امید که شیطانه ولی خب بعیده دیگه

سلام خوبی عزیزم،من واسه بارداری قبلیم بیشتر سوالامو شما جواب میدادی اتفاقی دیدمت الان😁

من چند روز پیش ان تی دادم عدد ان تیم ۲/۲۲بنظرت زیاده؟

آخه دکتر سلفری نوشته برام اما شوهرم میگه سالمه بچه حق نداری ازمایش بدی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سلام خوبی عزیزم،من واسه بارداری قبلیم بیشتر سوالامو شما جواب میدادی اتفاقی دیدمت الان😁 من چند روز ...

بهتره به حرف پزشک گوش کنی شوهرت چه میدونه اخه عدد ان تی ات هم بالاست و ریسکی

بهتره به حرف پزشک گوش کنی شوهرت چه میدونه اخه عدد ان تی ات هم بالاست و ریسکی

آخه تو همه ی سایتا زده نرماال😐

الانم که گفتن زیر سه حتی سونوگرافی هم رفتم چندبار پرسیدم که سالمه،گفت مطمئن باش مشکلی نداره...ازمایشا غربالگریمم همه نرمال بود....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

سلام خوبی عزیزم،من واسه بارداری قبلیم بیشتر سوالامو شما جواب میدادی اتفاقی دیدمت الان😁 من چند روز ...

خیلی زیاد نیست ولی خب بالای دو کلا میفرستن امینو یا سلفری..

با دکترت صحبت کن ولی خب من بودم سلفری میدادم گلم.شوخی بردار نیست ماجرا

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
خیلی زیاد نیست ولی خب بالای دو کلا میفرستن امینو یا سلفری.. با دکترت صحبت کن ولی خب من بودم سلفری م ...

من خودم دوس دارم ازمایش و بدم شوهرم قبول نمیکنه میگه ناقصم باشه میخوامش...نمیدونم دیگه چکار کنم والا هزینه شم داریم ولی لج کرده میگه بچه سالمه....

من خودم دوس دارم ازمایش و بدم شوهرم قبول نمیکنه میگه ناقصم باشه میخوامش...نمیدونم دیگه چکار کنم والا ...

پس به دکترت بگو هفته ۱۶ ازمایش غربالگری دوم بنویسه واست گلم