2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1053529 بازدید | 16556 پست
سلام عزیزم ۸ سالشه

ای جانم خدا رو شکر که دخترتون با هوش اومده من چقدر خوشحال شدم این آخرهای رسیدم و خوندم خدا رو هزار بار شکر انشا الله مشکل کوچیک انحراف چشمام خوب بشه که شما دیگه نگرانی داشته باشی عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 😍🌸

دخترتون به هوش اومده الهی شکر شکر شکر 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ای جانم خدا رو شکر که دخترتون با هوش اومده من چقدر خوشحال شدم این آخرهای رسیدم و خوندم خدا رو هزار ب ...

بله عزیزم ۶ ساله گذشته الان ۸ سالشه 

مشکل داره زیاد نیست 

یکم مشکل تنبلی چشم داره 

یکمم پای چپش عقب میمونه 

و الانم رفته مدرسه یه مقدار عدم توجه و تمرکز یعنی حواسپرتی داره معلمش میگه طبیعیه بیشتر بچه ها همینن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دخترتون به هوش اومده الهی شکر شکر شکر

تاپیک برا ۶ سال میشه الان ۸ سالشه 😅 بعضی وقتها که دوستان یه چیزی مینویسن تامیک خود به خود میاد بالا

بله عزیزم ۶ ساله گذشته الان ۸ سالشه مشکل داره زیاد نیست یکم مشکل تنبلی چشم داره یکمم پای چپش عقب میم ...

شکر خدا ک پیشتونه🥺💋❤

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

[QUOTE=398960931]تاپیک برا ۶ سال میشه الان ۸ سالشه 😅 بعضی وقتها که دوستان یه چیزی مینویسن تامیک خود به خود میاد بالا[/

عهههههههه 

من نفهمیدم ببخشید باعث یادآوری اون روزهای سخت شدیم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

[QUOTE=398960931]تاپیک برا ۶ سال میشه الان ۸ سالشه 😅 بعضی وقتها که دوستان یه چیزی مینویسن تامیک خود ...

نه عزیزم من دارم با همینا زندگی میکنم یک لحظه یادم نرفته

ممنون عزیزم تنها بچمه تمام امیدو ارزومه

❤❤واقعا خوشحال شدم ک الان پیشتونه انشاالله موفقیتشو ببینید

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

وااااای گل مهر جان

اومدم بگم چرا دوباره تصادف و تاپیک رو باز کردم با استرس دیدم همون تاپیک چندسال قبلته

دخترکوچولوت رو ببوس از طرف من که واقعا حال الانش معجزه ی خداست

خدا برای هم حفظتون کنه ان شاءالله 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂