خونه اش قدیم ساخته واسه 30 سال پیشه حالم خرابه دلم میگیره تو خونه اش.. صدا راحت میره دیگه مادرشوهرم از همه جیک و پوکمون خبر داره، یه حموم با زور میرم یه دستشویی با استرس میرم که صدا نره صبحا از خواب بلند میشم با گریه بلند میشم درو دیوارای داغون این خونه رو میبینم گریه ام میگیره 😔💔اصلا نمیتونم فضای این خونه رو تحمل کنم مادرشوهرمم هی میاد نمک میپاشه به زخمم میگه شما 10 سالی اینجا هسید فکر رفتن به سرت نزنه پسرم پول اجاره خونه نداره بده 😔💔شوهرمم گفت تا 6 ماه بیشتر نمیمونیم 💔خسته ام پول نداریم که از اینجا بریم فقط بگید چجور لذت ببرم از زندگی زندگیم زهرمارم شده... شوهرم میگه صبح زود بزن خونه تا عصر برو بیرون تا حالت بد نشه همش میگه برو کلاس برو پارک با دوستات بچرخ ولی من نمیتونم دوستدارم تو خونه باشم غذا بپزم خونه تمیز کنم خانومی کنم دیگه نمیدونم چکار کنم توروخدا کمکم کنید😔💔
باز خوب شوهرت درکت می کن. دیواراش رنگ کن، پر گلش کن براش ابژور رنگی بزار
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
خب عزیزم وقتی شوهرت میگه تا۶ ماه بیشتر نمیمونیم وانقدر توفکر روحیته چرابه حرفش گوش نمیدی خودتو سرگرم کن حتی میتونی یه حرفه یادبگیری اگه بچه نداری ووقتت آزاده فرصت خوبیه
پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
برو سر کار پولاتونو جمع کنین که زودتر بتونین از اونجا برین
دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤ هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/ بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤