2777
2789

تولدت مبارک بذار⁦♥️⁩

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این☹️

ماهم ازاینا داریم عه

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
این☹️

مبارکت باشه

خب نمیدونسته چی بگیره شاید

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
این☹️

اینا ۵۰۰ تومن قیمتشونه ولی خب انگار واسه خونه گرفته نه تو آخه تولد زن  کاسه میارن براش

کـار مـَن دیگه از شنـبه شـروع کـردن گذشته ، مـن بـاید یه بـار بمیـرم  دوبـاره از اول شـروع کـنم :))   !!!! 
این☹️

خوبه کههه

من بودم خوشحال میشدم به خدا😜😍

۱۸ سالمه⁦☺️⁩عاشق ورزشم،گیاهخوارتونم،مربی شنام سوالی در این مورد داشتین در خدمتم⁦🙏🏻⁩🙃LORیعنی دنیا وردارو⁦♥️⁩⁦👌🏻⁩پاپیلستان⁦♥️⁩😘
این☹️

به نطر من عالیه دستش درد نکنه تو هم نزن تو ذوقش شوهر ما یادش هم نی 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
این☹️

میدونی همینا چقدر قیمتشه؟باطلا برابری میکنه😂

ناشکری نکن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔