2777
2789
عنوان

شما چه برداشتی دارین ازین رفتار؟

289 بازدید | 19 پست

دوستیم..بهش گفتم‌مامانم راضی نیست میگه نباشین باهم و اینا 

بهم گفت راست میگه نباش

واقعا دلم‌می شکنه ازین رفتارا🥺 بنظرتون من دارم حساسیت بخرج میدم؟

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زبان بی زبانی گفته شما رو به خیر و ما رو به سلامت 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

پس بكش ، اگه خاطرخواه باشه مياد دنبالت . 

ارزش نداره ، خودت رو خرد نكنه . معلومه اون نميخواد ، تو ميخواي ! معلومه كه مغرور هم هست ، مرد مغرور پدر آدم رو درمياره . احساساتت رو نميفهمه . دنبالت نمياد . من كشيدم كه ميگم . 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
کسی که باید ناراحت بشه منم (:

نمیدونم والا یا واقعا خودش قصد داره خواسته تو پیش قرم شی 

یا چون گفته به خودت نباش ن اینکه بگه باشه من برا خودم تو برا خودت ناراحت شده بهتره با خود طرف صحبت کنی کسی درون کسیو نمیشناسه ممکنه یه چیز اشتباهم برداشت کنی

بخند   
منم اخلاقم همینه ناراحت بشم دست خودم نیس یچی ب طرفم میگم هعی

آخه ناراحت نشد خندید گفت خب نباش دیگه

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

بايد ميگفت : ولي من ميخوامت ، مامانتم راضي نباشه من تورا ميخوام . 

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم