2777
2789

دیگه نمیدونم چه کار کنم چه نذری چه دعایی

یا رضا ضامن اهو شدی ضامن بابای منم شو نذار دنیام خراب بشه

😭😭😭من پیش همه ی دوستان نذر میکنم النگمو بدم به بیمار سرطانی خانم فاطمه

به حق مادرت فاطمه بابامو شفا بده

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله شفا میده . بابای منم الان چندماهه بخاطر متاستاز کبد در بستره فقط نفس میره میاد علائم حیاتی دیگه ای نداره 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خدا به پدرت شفای عاجل و به خودت هم آرامش‌بده، منم‌روزای سختی گذروندم درکت میکنم😞

هر هر هفته مجبوریم با استرس منتظر جواب ازمایش باشیم تا میایم خوشحال بشیم یه موردی پیدا میشه😭😭😭توراقران دعا کنید جواب ازمایش نرمال باشه توراخدا😭😭😭😭😭😭😭

مرتب بگو یا ابالفضل یا باب الحوائج

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺

خدا پدرتون رو شفا بده‌

پدر مهربون و عزیز من خرداد پارسال بدلیل سرطان آسمونی شد و من موندم و یه دنیااااااا غم 😔

برای شادی روحش لطفا صلوات بفرستین 

آوا هستمه ... ته کچیک   
انشاالله شفا میده . بابای منم الان چندماهه بخاطر متاستاز کبد در بستره فقط نفس میره میاد علائم حیاتی ...

یل خدای بزرگ 😭😭😭😭😭😭😭